آشپزی

راز خوشمزگی کرم پاتیسیر + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کرم پاتیسیر را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز شیرینی خامه ای خوشمزه

راز طعم خامه قنادی و نکاتی برای تهیه کرم شیرینی خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از خامه های پرطرفدار خامه قنادی است که در تهیه انواع کیک و شیرینی کاربرد فراوانی دارد. ترکیب اصلی این کرم زرده تخم مرغ است. تهیه این کرم نه تنها آسان است، بلکه بسیار کاربردی است. از خامه قنادی می توان در تهیه پلمنی، پف متوسط، شیرینی شور، تارت و پای استفاده کرد.

عناصر

زرده تخم مرغ 1 عدد

50 گرم کره

یک قاشق غذاخوری آرد سفید

یک چهارم فنجان شیر

خامه 1 قاشق غذاخوری

یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

یک چهارم پیمانه شکر

اسانس یا طعم دهنده در صورت نیاز

نحوه تهیه آن

ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده ها را جدا کنید و در ظرفی بریزید. شکر را به زرده ها اضافه کنید.

این مخلوط را با سرعت متوسط ​​مخلوط کنید.

وقتی مخلوط زرده و شکر کرمی و کشدار شد، وانیل را به آن اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن وانیل، شیر را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی مخلوط کنید.

آرد سفید و نشاسته ذرت را در ظرفی جداگانه الک کرده و به مخلوط اضافه کنید.

سپس مخلوط را به تابه یا قابلمه نچسب منتقل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.

مراقب باشید خامه را روی حرارت تنها نگذارید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود.

در این مرحله در صورت تمایل می توانید با افزودن اسانس های مختلف طعم خامه را سفارشی کنید. ابتدا خامه را از روی حرارت بردارید سپس اسانس یا شکلات را به آن اضافه کنید.

کرم شما اکنون آماده است. اجازه دهید خنک شود و سپس استفاده کنید. برای بهتر شدن بافت کرم، توصیه می شود آن را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید.

مواد لازم برای خامه قنادی بدون زرده

شیر 1 لیوان

آرد نصف پیمانه

نصف لیوان شکر

کمی وانیل

گلاب 2 قاشق

طرز تهیه خامه قنادی بدون زرده

ابتدا شکر، نشاسته ذرت و نمک را در قابلمه ای با هم مخلوط کنید.

شیر تغلیظ شده را به مخلوط شکر و نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود.

سپس حرارت را کم کرده و مخلوط را هم می زنیم تا یک دقیقه دیگر دم بکشد.

خامه را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید.

خامه قنادی را از صافی رد کنید.

سپس سطح خامه را با نایلون بپوشانید. پلاستیک را مستقیماً روی سطح کرم قرار دهید تا از تشکیل پوسته جلوگیری شود.

اجازه دهید کاستارد در دمای اتاق خنک شود و سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

این کرم را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا