راز خوشمزگی کوکوی نخود فرنگی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کوکوی نخود فرنگی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم دانه های کاکائو
راز طعم کاکائو نخودی و دستور تهیه کاکائو نخودی خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
کوکوی نخودی که به آن کوکوی گیاهی نیز می گویند، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از نخود، تخم مرغ، سیب زمینی، پیاز، رازیانه و ادویه تهیه می شود. این غذا به دلیل سادگی تهیه و طعم شگفت انگیزی که دارد، یک غذای سریع یا عصرانه عالی و همچنین گزینه ای مناسب برای گیاهخواران محسوب می شود.
کاکائو نخودی را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. برخی از دستور العمل ها از نخود فرنگی تازه استفاده می کنند در حالی که برخی دیگر از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده می کنند. می توانید از سبزیجات دیگری مانند هویج، فلفل یا ذرت نیز در این غذا استفاده کنید.
در اینجا خلاصه ای از مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه کوکوپی وجود دارد:
مواد لازم برای تهیه کاکائو نخودی
250 گرم نخود فرنگی (تازه یا کنسرو شده)
3 عدد تخم مرغ
2 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد پیاز متوسط
2 قاشق غذاخوری رازیانه خشک
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه نخود کوکو
اگر نخودها تازه هستند، آنها را بخارپز کنید یا تا زمانی که کمی نرم شوند. سپس آب را بردارید و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید.
پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با چنگال هم بزنید.
سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، نخود فرنگی، شوید، نمک، فلفل و زردچوبه را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
. روغن را در ماهیتابه گرم کنید
به مقدار دلخواه مایه کاکائویی را داخل تابه بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
کاکائو را روی حرارت ملایم بجوشانید تا طلایی شود.
سپس نارگیل را برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید تا طلایی شود.
دانه های کاکائو را می توان به تنهایی یا با نان، ماست یا سس دلخواه سرو کرد.
راز طعم دانه های کاکائو
برای لذیذتر شدن کوکو می توانید از کمی زعفران دم کرده در مخلوط کاکائو استفاده کنید.
همچنین می توانید از گردو یا بادام آسیاب شده در مخلوط کاکائو استفاده کنید.
اگر از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده می کنید، قبل از افزودن به مخلوط کاکائو، آن را حتما آبکش کنید.
برای تهیه کاکائو می توانید از فر هم استفاده کنید. برای این کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و مخلوط کاکائو را در ظرف پیرکس بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید.