آشپزی

راز خوشمزگی کیک براونی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک براونی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک کیک براونی خوشمزه

راز طعم کیک براونی و نکاتی برای تهیه کیک براونی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

کیک براونی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کیک های شکلاتی است که با بافت منحصر به فرد و متمایز خود بین کیک و شیرینی قرار می گیرد. این کیک که برای سرو مجالس عصرانه با چای یا قهوه بسیار مناسب است، دستور پخت نسبتا ساده ای دارد. با این حال، مهم است که هنگام پخت براونی مراقب باشید تا کیک نه خیلی سفت و خشک و نه خیلی خام و نپخته باشد.

عناصر

3/4 پیمانه آرد

3 عدد تخم مرغ

شکر 1 لیوان

کره 170 گرم

شکلات تخته ای 100 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

شکلات چیپسی نسوز به میزان لازم

پودر قهوه 1 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری وانیل

نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کیک براونی

برای تهیه کیک براونی خوشمزه ابتدا تکه های شکلات را به همراه کره در ظرفی بریزید و در حمام آب ذوب کنید، یعنی ظرف را روی یک کاسه آب داغ قرار دهید تا مواد کاملا ذوب شوند. به جای مارمیت می توانید شکلات و کره را به مدت 1 دقیقه با قدرت 100% در مایکروویو قرار دهید.

بعد از ذوب شدن شکلات و کره قابلمه را از روی حرارت بردارید و وقتی مواد به دمای ولرم رسید شکر و پودر قهوه را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کمی حل شود. اگر دانه های شکر را دیدید نگران نباشید، این طبیعی است.

پس از خنک شدن مخلوط، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن کمی هم بزنید. اجتناب از مخلوط کردن بیش از حد در این مرحله باعث حفظ بافت کیک می شود.

بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

آرد و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و در چند مرحله به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و با لیسک با احتیاط مخلوط کنید تا آرد گلوله نشود.

یک قالب کیک مربعی یا مستطیلی را با کره یا روغن چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید تا کاغذ از کناره های قالب کشیده شود.

مقداری شکلات چیپسی روی خمیر براونی بپاشید.

فر را از قبل گرم کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مایه کیک براونی را در قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید. از خلال دندان برای بررسی پخت کیک استفاده کنید. اگر برش بچسبد، کیک به پخت بیشتری نیاز دارد.

پس از خنک شدن، کیک را برش داده و سرو کنید.

مواد لازم برای سس شکلات

نصف پیمانه شیر

نصف لیوان شکر

1/4 فنجان کره مایع

3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه سس شکلاتی

شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا شکر کاملا در شیر حل شود.

1/4 فنجان کره مایع را با 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنید سپس این مخلوط را به مخلوط شیر و شکر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سس تند آماده شده را به آرامی روی سطح کیک براونی که هنوز در قالب است بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا کیک سس را بگیرد.

راز یک کیک براونی خوشمزه

اگر براونی ها را در یخچال نگهداری کنید، به دلیل وجود کره و شکلات، بافت آن سفت می شود، بنابراین توصیه می شود براونی ها را در همان روز بخورید.

کیک براونی تا سه روز قابل نگهداری است.

اگر طعم کره را دوست ندارید می توانید به جای کره از مارگارین استفاده کنید.

اگر از شکلات شیرین استفاده می کنید، میزان شکر مصرفی را کاهش دهید.

بافت براونی به دلیل تراکم و وجود شکلات کمتر پف می کند.

مخلوط کردن بیش از حد باعث سفت شدن بافت براونی می شود.

برای پخت براونی از قالب های مربع یا مستطیل استفاده کنید و ترجیحا از قالب های شیشه ای ( پیرکس ) استفاده نکنید.

مراقب باشید از دمای توصیه شده فر تجاوز نکنید.

براونی را می توان به صورت ساده یا با سس شکلات سرو کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا