آشپزی

راز خوشمزگی کیک خیس + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک خیس را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک کیک خیس خوشمزه

راز یک کیک خیس خوشمزه و نکاتی برای تهیه یک کیک خیس خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک مرطوب نوعی کیک با بافت نرم است که به سرعت در دهان آب می شود. این نوع کیک یکی از پرطرفدارترین و پرطرفدارترین انواع کیک است که طعم شگفت انگیز آن توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. هر کیک ظاهر خاصی دارد و هر کدام به روشی تهیه می شود. کیک خیس، گورخر و شیفون از خوشمزه ترین و بی نظیرترین کیک ها هستند و هر کدام به روش منحصر به فرد خود تهیه می شوند.

عناصر

شکر: 1.5 پیمانه

شیر: 1.5 فنجان

کره مایع: 1.5 فنجان

آرد: ۲ پیمانه

تخم مرغ: 3 عدد

وانیل: 1/8 قاشق چایخوری

پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری کامل

بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

نحوه تهیه آن

ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس شیر، شکر، کره مایع و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی مخلوط کرده و با استفاده از همزن مخلوط را خوب هم بزنید. سپس یک فنجان از این مخلوط را کنار بگذارید تا در مرحله آخر به عنوان سس شکلاتی روی سطح کیک استفاده کنید.

در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را به همراه وانیل به مخلوط پودر کاکائو و شیر اضافه کنید و همه این مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم‌مرغ، مایه کیک را خوب هم بزنید.

سپس قالب فر را خوب چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب بریزید. ظرف پخت را به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

بعد از مدت زمان مشخص شده، شیرینی پخته شده را از فر خارج کنید.

راز یک کیک خیس خوشمزه

هنگام تهیه کیک های مرطوب هرگز نباید از جوش شیرین به عنوان جایگزین بیکینگ پودر استفاده کنید. این نوع کیک برای اینکه رنگ کاکائویی مناسبی داشته باشد به بکینگ پودر نیاز دارد.

برای تهیه کیک خیس باید از پودر کاکائو واقعی استفاده کنید.

بعد از پخت کیک بهتر است خوب خنک شود و سپس تکه ها را از فرم فر خارج کنید.

همچنین حتما یک فنجان از مخلوط شیر، شکر، کره مایع و پودر کاکائو را کنار بگذارید تا بعد از پخت به عنوان سس شکلاتی روی سطح کیک استفاده کنید. توجه داشته باشید که سس شکلاتی را کنار گذاشته اید، باید به محض اینکه کیک از فر خارج شد، این سس را روی کیک گرم بریزید.

مواد لازم برای تهیه کیک خیس بدون فر

آرد: 1/5 پیمانه

شیر: 1 فنجان

شکر: 1 پیمانه

کره: 1/2 پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری

وانیل: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک خیس بدون فر

برای شروع تهیه کیک خیس، موادی مانند شیر، شکر، پودر کاکائو و روغن را خوب با هم مخلوط کنید. سپس نیمی از این مخلوط را در ظرفی جداگانه بریزید و برای مرحله آخر کنار بگذارید.

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را با همزن بزنید و کاملاً مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. سپس این مواد ترکیب شده را به مخلوط قبلی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در مرحله بعد سه بار آرد را به مواد اضافه کنید و هر بار خوب مخلوط کنید. سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.

داخل تابه را با کمی روغن آغشته کنید و مایع کیک را داخل قالب بریزید و روی اجاق بگذارید. برای داشتن حرارت ملایم از شعله پخش کن زیر قابلمه استفاده کنید. همچنین به یاد داشته باشید که هنگام استفاده از آبجو درب قابلمه را بگذارید. درب قابلمه را حدود 30 دقیقه باز نکنید.

وقتی با گذاشتن یک سیخ چوبی یا خلال دندان، پخت کیک را تأیید کردید، به این معنی است که کیک پخته شده است. برای برداشتن کیک قبل از برداشتن کیک از روی حرارت، کف ظرف را در آب سرد قرار دهید تا کیک به راحتی از قالب خارج شود.

در مرحله آخر بقیه سس (شیر، شکر، روغن و پودر کاکائو) را روی کیک بریزید و کیک را در یخچال قرار دهید. این مرحله حدود یک ساعت طول می کشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا