آشپزی

راز خوشمزگی کیک شیرازی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک شیرازی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه کیک شیرازی

راز طعم کیک شیرازی و طرفداران کیک خوشمزه و خانگی شیرازی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

کیک شیرازی یک شیرینی سنتی ایرانی است که به دلیل ظاهر ساده و طعم دلچسبش طرفداران زیادی دارد. این شیرینی از آرد، تخم مرغ، شکر، روغن و گلاب درست می شود و با پودر قند و خلال پسته تزیین می شود.

کیک شیرازی را می توان به دو صورت ساده و شربتی تهیه کرد. به صورت شربتی بعد از پخت روی کیک را با شربت گلاب و زعفران و شکر می ریزند که طعم و رطوبت بیشتری به کیک می دهد.

این دسر خوشمزه را می توانید برای شام، مهمانی ها و یا به عنوان یک میان وعده سالم میل کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک شیرازی

آرد سفید: 1 و 1/2 پیمانه

تخم مرغ: 4 عدد

شکر: 1 پیمانه

کره مایع: 1/2 پیمانه

کبوتر: 1/4 فنجان

زعفران: به اندازه دلخواه

بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

وانیل: نوک یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شیرازی

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.

تخم مرغ ها و شکر را با همزن میزنیم تا پف کند و پف کند.

کره مایع و گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید.

زعفران را بجوشانید و به مواد اضافه کنید.

آرد و بکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مایه کیک را به شکل دلخواه بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید.

بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

کیک را به دلخواه تزیین کنید.

راز خوشمزه کیک شیرازی

برای خوش طعم شدن کیک می توانید از گلاب مرغوب و زعفران رنده شده استفاده کنید.

اگر می خواهید کیکتان زیباتر به نظر برسد می توانید از بادام، پسته یا گردو برای تزیین آن استفاده کنید.

برای خوشمزه تر شدن کیک می توانید در حین پخت مقداری هل یا دارچین به مخلوط اضافه کنید.

کیک شیرازی را می توان در فر، قابلمه یا حتی در مایکروفر پخت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا