آشپزی

راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک کیک کدو حلوایی خوشمزه

راز کیک کدو حلوایی خوشمزه و نکاتی برای تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک کدو حلوایی یکی از دسرهای محبوب و مناسب برای فصل پاییز است که کدو حلوایی به وفور یافت می شود. کدو تنبل که ریشه در مکزیک دارد با رنگ نارنجی خود رنگ های گرم پاییز را تداعی می کند. به دلیل جثه بزرگ و وزن زیاد آن را «کدو تنبل» می نامند. این کدو حلوایی علاوه بر استفاده در تهیه شیرینی های مختلف، دارای خواص بسیاری از جمله خواص ضد التهابی، جلوگیری از پیری چشم، کاهش خطر ابتلا به سرطان و سرشار از مواد مغذی است.

عناصر

2 لیوان آرد

کدو تنبل 1 فنجان

شکر 1 لیوان

1/2 فنجان شیر

روغن 1/2 فنجان

3 عدد تخم مرغ

1/2 قاشق چایخوری وانیل

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

نحوه تهیه آن

ابتدا کدوها را برش می دهیم و پوست آن ها را می گیریم و دانه ها را جدا می کنیم سپس آنها را می جوشانیم. مهم این است که کدوها در حین پخت آب نریزند و بعد از پخت آن ها را له می کنیم.

در مرحله بعد تخم مرغ ها را با شکر و وانیل به مدت 7 دقیقه بزنید تا سبک و حجم آن دو برابر شود.

سپس روغن و شیر را اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم و کم کم به مخلوط اضافه می کنیم.

در آخر کدو حلوایی پوره شده را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید.

سپس قالب کیک را با کره یا روغن چرب کرده و با الک کردن آرد روی آن را آرد پاشی کنید.

محصولات را در قالب بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بپزید. بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و حدود یک ساعت صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود و به راحتی برش داده شود.

راز یک کیک کدو حلوایی خوشمزه

برای زیباتر شدن کیک می توانید سر کدو را ببرید و بعد از پخت آن را به عنوان تزیین روی کیک قرار دهید. همچنین استفاده از شکلات پرتقالی آب شده برای تزیین سطح کیک توصیه می شود.

افزودن دارچین به مواد کیک برای طعم بیشتر و ایجاد عطر دلپذیر در صورت تمایل انتخاب خوبی است.

استفاده از قالب با سوراخ در وسط برای این کیک که سفت است بسیار مناسب است.

قبل از قرار دادن کیک در فر، کمی کنجد روی سطح آن بپاشید که به طعم و ظاهر کیک می‌افزاید.

برای اطمینان از پخت کامل کیک، فر را به مدت 40 دقیقه باز نکنید. بعد از این مدت با سیخ چوبی بررسی کنید که کیک پخته شده یا نه. اگر تکه تمیز بیرون آمد کیک آماده است و می توانید آن را از فر خارج کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا