راز خوشمزگی گراتن پاستا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی گراتن پاستا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز پاستا خوشمزه
راز لذیذ پاستا و ماکارونی کبابی خوشمزه و خانگی است سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
گراتن ماکارونی (یا گراتن ماکارونی) یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که با پاستا، انواع سس و پنیر تهیه می شود. گراتن که ریشه در غذاهای فرانسوی دارد به روش های مختلفی تهیه می شود. در تهیه انواع ماکارونی معمولا از موادی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات و پنیر پیتزا در کنار سس بشامل استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه گراتن پاستا با کالباس
1 بار دیگر خمیر را فرم دهید
3 عدد سیب زمینی متوسط
سوسیس کوکتل (یا سوسیس به دلخواه) 5 عدد
بادمجان متوسط 3 عدد
10 عدد قارچ
فلفل دلمه نصف 1 فلفل متوسط
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل و پودر آویشن به میزان لازم
روغن مایع به مقدار لازم
شیر 2 لیوان فرانسوی دسته دار
2 قاشق غذاخوری آرد سفید
کره 1 قاشق غذاخوری
پیتزا یا پارمزان به دلخواه
طرز تهیه گراتن پاستا با سوسیس
برای شروع پخت ماکارونی با سوسیس، بادمجان و سیب زمینی ایتالیایی، ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و آن را گرم کنید. بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه ای برش دهید. سپس روی بادمجان ها کمی نمک بپاشید و بعد از 20-30 دقیقه آبکشی کنید تا تلخی آنها گرفته شود. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به ورقه های نازک برش دهید. پوست سوسیس ها را جدا کرده و به صورت گرد برش دهید. فلفل را به ورقه های کوچک برش دهید.
در مرحله بعد قارچ ها را شسته و ورقه ای برش دهید. داخل تابه ای روغن یا کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس قارچ ها را در تابه بریزید و کمی آبلیمو به آن ها اضافه کنید تا رنگ آن ها تیره نشود. اجاق گاز متوسط یا قوی تنظیم می شود، به طوری که قارچ ها پوست نمی گیرند. بعد از سرخ شدن قارچ ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
کف ماهیتابه ای که قارچ ها را در آن سرخ کرده اید با دستمال تمیز کنید. دوباره داخل تابه روغن بریزید و برش های سیب زمینی را در آن سرخ کنید. سیب زمینی ها نیازی به طلایی شدن ندارند. فقط آنها را کمی سرخ کنید. سپس بادمجان ها را سرخ کنید و در آخر فلفل را چند ثانیه تفت دهید و از تابه خارج کنید.
در مرحله بعدی درست کردن گراتن در همان ماهیتابه کمی روغن بریزید و سوسیس ها را سرخ کنید تا کمی طلایی شوند. سپس قارچ و فلفل سرخ شده را به تابه اضافه کنید. مقداری نمک، پودر آویشن و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه حرارت را خاموش کنید.
در قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. مقداری روغن و نمک (و در صورت تمایل مقداری زردچوبه) به آب اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد، ماکارونی ها را در قابلمه بریزید و طبق دستور بسته بپزید تا خیلی نرم نشوند. سپس ماکارونی را آبکش می کنیم و با آب سرد می پوشانیم تا پخته نشود و نچسبد.
در مرحله بعدی تهیه گراتن، کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد سفید الک شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا خامی آرد به دست آید. شیر را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس گلوله نشود.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. مقداری فلفل و نمک به سس اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید.
در این مرحله که تمام مواد گراتن آماده شد، کف و کناره های قالب را با کمی کره یا روغن چرب کنید. ابتدا برش های سیب زمینی سرخ شده را به عنوان لایه اول بچینید. یک لایه رب روی آنها ریخته می شود. سپس چند لایه بادمجان سرخ شده، مخلوط سوسیس، قارچ و فلفل، سس سفید و مقداری پنیر پیتزا را اضافه کنید و این لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود. روی لایه آخر مقداری پودر ریحان خشک، پیتزا یا پنیر پارمزان و مقداری سس بشامل بپاشید.
در مرحله آخر قالب را در فر گذاشته و 30 دقیقه صبر کنید تا گراتن بپزد. برای اینکه روی گراتن قهوه ای طلایی شود، فر گریل را از 5 دقیقه آخر روشن کنید. سپس ظرف را از فر خارج کرده و گراتن را داغ سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ
1 بار دیگر خمیر را فرم دهید
1 عدد سینه مرغ متوسط
1 هویج
فلفل سیاه 1 عدد
1 عدد پیاز بزرگ
قارچ 200 گرم
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
50 گرم کره
شیر 1 لیوان فرانسوی دسته دار
آرد 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و پارمزان به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زردچوبه، کاین و فلفل قرمز به میزان دلخواه
طرز تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ
در مرحله اول تهیه پاستا با مرغ و قارچ مرغ را شسته و به صورت مکعبی یا نواری برش دهید. قارچ ها را بشویید و خرد کنید و کمی آبلیمو بپاشید تا تغییر رنگ ندهند. شیر را به دمای اتاق برسانید.
سپس پیاز را پوست گرفته و به صورت خلال های نازک یا ریز خرد کنید. در قابلمه ای روغن بریزید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود. زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سفتی ادویه ها از بین برود. مرغ خرد شده را به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج ها را بشویید، پوست بگیرید و خلال کنید و به مرغ و پیاز سرخ شده اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.
همزمان در حین تفت دادن مرغ، فر را روشن کرده و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود. فلفل ها را بشویید و ریز خرد کنید. در تابه ای دیگر روغن یا کره بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس قارچ های آغشته به آبلیمو را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تلخ نشوند.
پس از تفت دادن فلفل و قارچ، پودر فلفل قرمز و آویشن را به آنها اضافه کنید. مخلوط قارچ و فلفل را به مرغ پخته شده اضافه کنید. اگر مایع مرغ کم شد، نصف یا یک سوم فنجان آب اضافه کنید. جوجه ها باید در مجموع 20 تا 30 دقیقه بپزند تا نرم شوند.
در مرحله بعدی درست کردن گراتن به اندازه کافی آب داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. نمک و روغن را به قابلمه اضافه کنید و بعد از به جوش آمدن آب، ماکارونی ها را داخل آن بریزید و 7-10 دقیقه بپزید. سپس پاستا را آبکش کنید و اگر چسبناک بود با آب سرد بشویید.
برای تهیه سس سفید، کره را در قابلمه یا ظرف مناسبی آب کنید. سپس آرد الک شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا خامی آرد به دست آید. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس گلوله نشود و غلیظ شود. مقداری فلفل سیاه و نمک به سس اضافه کنید و بعد از غلیظ شدن حرارت را خاموش کنید.
کف قالبی که می خواهید گراتن را در آن درست کنید مقداری سس سفید بریزید. سپس یک لایه پاستا آبکش شده، مقداری از مخلوط مرغ و قارچ را اضافه کرده و با کفگیر پخش کنید. این لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود. در آخر به مقدار دلخواه پنیر پیتزا و پارمزان را روی گراتن بریزید.
قالب را به مدت 15-20 دقیقه در فر بگذارید تا گراتن پخته شود. در آخر گریل را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا گراتن طلایی شود. پاستا گراتن با مرغ و قارچ آماده سرو است.
راز گراتن ماکارونی خوشمزه با مرغ و قارچ
برای تزیین گراتن ماکارونی با مرغ و قارچ می توانید از نصف گوجه گیلاسی استفاده کنید.
همچنین برای عطر و طعم بهتر، استفاده از سبزیجات معطر تازه و خرد شده روی پاستا با مرغ و قارچ مناسب است.
هنگام تهیه سس بشامل توصیه می شود یک قاشق خامه اضافه کنید تا غلظت آن بیشتر شود.
در صورت تمایل می توانید از افزودن پنیر به دستور گراتن صرف نظر کنید و آن را فقط با سس سفید درست کنید.
استفاده از سبزیجات دیگر مانند ذرت و نخود فرنگی در مخلوط ماکارونی مرغ و قارچ نیز گزینه خوبی است.