آشپزی

راز خوشمزگی گمج کباب + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی گمج کباب را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم کباب گوماج

راز طعم گوماج کباب و هنر گوماج کباب خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

وقتی صحبت از گاماج کباب رشتی می شود، عده ای فکر می کنند این غذا یک دسته سیخ است، اما در واقع اینطور نیست. گوماج کباب یک خورش سنتی است که ریشه در منطقه زیبا و سرسبز شمال ایران دارد. علت این نامگذاری این است که این خورش در دیگ سفالی به نام گاماج که در بین مردم گیلان رایج است تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه کباب گوماج

نیم کیلوگرم فیله یا گوشت بدون چربی

دو عدد پیاز متوسط

نصف فنجان گردوی آسیاب شده یا پوره شده

سه قاشق غذاخوری رب انار

سه قاشق غذاخوری آب انار

یک فنجان گیاهان معطر

دو قاشق غذاخوری نمک

زردچوبه یک قاشق غذاخوری

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

پنج لیوان آب

روغن به میزان لازم

طرز تهیه کباب گوماج

گوماج کباب رشتی یک انتخاب عالی و چشمگیر برای پذیرایی از مهمانان است زیرا این غذای سنتی هم طعم بی نظیری دارد و هم ارزش غذایی بالایی دارد. برای تهیه رستوران گومج کباب رشتی ممتاز باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید:

با شستن گوشت شروع کنید و آن را به قطعات بزرگتر از حد معمول برش دهید، سپس آنها را در آبکش قرار دهید تا خشک شوند.

پیاز را خرد کرده و آماده کنید.

در غیر این صورت یک قابلمه مناسب روی آتش بگذارید و داخل آن روغن بریزید تا داغ شود.

پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

گوشت را به مخلوط پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

حالا رب انار را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت نرم شود و طعم رب انار را به خوبی به خود بگیرد.

گردو، زردچوبه، نمک و فلفل را به محصولات سرخ شده اضافه کنید.

آب انار و گیاهان معطر را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پس از پخت کامل مواد، نوبت به اضافه کردن آب به خورش می رسد.

با اضافه کردن آب حرارت را زیاد کنید و وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا خورش آرام آرام بپزد و طعم آن پر شود.

گوماج کباب رشتی پس از 2 تا 3 ساعت پخت آماده سرو است و می توانید آن را با برنج سرو کنید.

با طعم و ادویه کباب گوماج بیشتر آشنا شوید

چوچاق از سبزی‌های معطر منطقه است که در تهیه کباب رشتی از آن استفاده می‌شود، اما در صورت در دسترس نبودن می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند نعناع، ​​جعفری یا گشنیز استفاده کنید.

برای اینکه طعم لذیذی به کباب گومج رشتی بدهید، در ابتدای پخت چند تکه کوچک دنبه گوسفند را به روغن اضافه کرده و تفت دهید.

استفاده از رب آلو به جای رب انار می تواند طعم جدیدی به کباب گوماج بدهد.

اگر تندی بیشتر در گوماج کباب می خواهید، پاپریکا را به لیست مواد خود اضافه کنید.

برای زیباتر شدن گاماج کباب رشتی می توانید از تکه های گردو استفاده کنید.

زیتون، سبزیجات خوراکی، انواع ترشیجات محلی و پیاز از جمله چاشنی هایی است که معمولا با کباب گوماج سرو می شود.

راز طعم کباب گوماج

برای افزایش طعم و عطر کباب گوماج رشتی، استفاده از کره یا روغن های محلی به جای روغن های معمولی توصیه می شود. این تغییر باعث می شود خورش عطر و طعم مطبوعی پیدا کند. گوماج کباب رشتی به عنوان خورش سنتی با مقدار کمی آب سرو می شود. به گونه ای که آب آن کاملاً کم شده و پس از تفت دادن در چربی خود کمی آب انار به آن اضافه می کنند تا خوش طعم شود. همچنین در برخی رستوران ها چند برش گوجه کبابی در لابه لای کباب گاماج می گذارند تا به طعم و ظاهر غذا بیفزاید که این بستگی به ذائقه شخصی شما دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا