سبک زندگی

راهکار‌های طلایی براى کاهش کلسترول

خرید فالوور از سایت اینبو

یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد دارای استعداد ژنتیکی به کلسترول بالا می توانند با مصرف مکمل های روغن ماهی سطح کلسترول خود را کاهش دهند.

ایتانگ سان، محقق ارشد گروه ژنتیک در دانشگاه جورجیا می گوید: «پیشرفت های اخیر در تحقیقات ژنتیکی به ما این امکان را داده است که خطر ژنتیکی کلسترول بالا را پیش بینی کنیم.

سان در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «با این حال، برآورد فعلی ممکن است تغییر کند زیرا تفاوت‌های فردی در سبک زندگی، مانند استفاده از مکمل‌های روغن ماهی را در نظر نمی‌گیرد».

برای این مطالعه، محققان از داده های ژنتیکی بیش از 441000 ساکن بریتانیا برای محاسبه احتمال ژنتیکی هر فرد برای داشتن سطوح بالای کلسترول استفاده کردند.

شرکت‌کنندگان در پرسشنامه‌ای گزارش دادند که آیا مکمل‌های روغن ماهی مصرف می‌کنند یا خیر و یک نمونه خون برای آزمایش کلسترول ارائه کردند.

نتایج نشان داد شرکت‌کنندگانی که روغن ماهی مصرف می‌کردند، با توجه به ساختار ژنتیکی، سطح کلسترول خونشان کمتر از حد انتظار بود.

به گفته محققان، این به ویژه در مورد کلسترول تام، کلسترول بد LDL و سطوح تری گلیسیرید آنها صادق بود.

تیم تحقیقاتی همچنین دریافت که مکمل های روغن ماهی می توانند سطح کلسترول خوب HDL را افزایش دهند.

سان افزود: “مطالعه ما نشان می دهد که در نظر گرفتن سبک زندگی پیش بینی ژنتیکی را بهبود می بخشد.” یافته‌های ما همچنین تأیید می‌کند که مکمل‌های روغن ماهی می‌تواند با استعداد ژنتیکی کلسترول بالا مقابله کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا