روش کاشت جعفری در گلدان و نحوه صحیح کاشتن جعفری در گلدان
روش کاشت جعفری در گلدان
روش کاشت جعفری در گلدان ؛ نحوه صحیح کاشتن جعفری در گلدان همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
روش کاشت جعفری در گلدان
ر صورتی که قصد دارید جعفری را به عنوان گیاه یک ساله پرورش دهید از گلدانهای با عمق ۱۵ تا ۲۰ سانتی متر استفاده کنید، اگر میخواهید جعفری را به عنوان گیاه دو ساله پرورش دهید، از گلدان یا ظرف با عمق حداقل ۲۵ سانتی متر استفاده نمایید.
گلدانی که استفاده میکنید باید حتما سوراخ زهکشی داشته باشد.
گلدان را با خاک سبک مخصوص گلدان پر کنید. بذر جعفری را به عمق نیم سانتی متر در خاک بکارید.
بعد از کاشت خاک را مرطوب کنید و تا زمان جوانه زنی خاک را مرطوب نگه دارید.
مواظب باشید خاک بیش از حد خیس نشود. فاصله بین بذرهای جعفری را ۵ سانتی متر در نظر بگیرید.
دمای مناسب برای جوانه زنی بذر جعفری ۱۵ تا ۲۷ درجه سانتی گراد است.
بذرهای جعفری همه با هم جوانه نمیزنند.
جوانه زنی بذر جعفری کمی طول میکشد و گاهی اوقات ممکن است جوانه زنی ۶ هفته طول بکشد.
معمولا بذر جعفری سه هفته پس از کاشت جوانه میزند.
آشنایی با دیگر خواص جعفری
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جعفری آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با جعفری
جعفری یکی از انواع سبزی های خوراکی معطر است که با گیاهان شناخته شده ای
مانند کرفس ، هویج ، رازیانه ، زیره و گلپر در خانواده چتریان دسته بندی می شود.
جعفری در آشپزی ایرانی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و در انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.
شاید برایتان جالب باشد ولی هیچ ماده غذایی به اندازه جعفری ویتامین کا ندارد.
از ویزگی های این گیاه این است که دو ساله و معطر است و تا ۷۰ سانت رشد می کند و برگ های به رنگ سبز تیره دارد.
خواص جعفری برای سم زدایی بدن
در این سبزی ویتامین ها و فلاونوئیدها وجود دارد که برای پاکسازی و سمزدایی بدن استفاده میشود، اگر میخواهید سموم بدن خود را پاکسازی کنید میتوانید هر روز از دمنوش ریشه جعفری استفاده کنید.
جعفری برای درمان کم خونی
آهن موجود در این سبزی برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن بسیار مؤثر می باشد ، همچنین ویتامین سی موجود در این سبزی به جذب بیشتر آهن کمک می کند. مطالعات انجامشده نشان میدهد کسانی که نمیتوانند از مکملهای آهن استفاده کنند بهتر است جعفری را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
جعفری برای سرطان
جعفری تازه و خشک شده به دلیل داشتن فلاونوئید خاصی به نام اپی ژنین میتواند باعث افزایش مرگ سلولهای سرطانی شود و برای جلوگیری از سرطان پروستات و کولون بسیار مفید می باشد و رشد تومور را متوقف میکند.
جعفری برای درمان اسهال و یبوست
فیبر موجود در این سبزی به سمزدایی روده ها و افزایش حرکات روده کمک کرده و باعث درمان بیماری یبوست می شود.
برگ و ریشه سبزی جعفری به دلیل خاصیت ضد باکتری و ضد التهابی که دارد از زمانهای قدیم برای درمان اسهال استفاده میشده است.
خواص جعفری برای قناری
سیب زمینی در بیماری های گوارشی و ورم روده به همراه مقدار کمی جعفری و تره بسیار مفید می باشد.
خواص جعفری در بدنسازی
برای درمان باد مفاصل از جوشانده ریشه جعفری مانند شماره ۲۵ هر ۴ یا ۵ ساعت یک لیوان استفاده کنند.
باید بدانید که جعفری و رفقایش منبع لیزین هستند.
این اسیدآمینه به رشد و احیای بافت های رابط لیگامنت ها و غضروف ها کمک می کند.
این بدین معنی است که لیزین فواید مثبتی روی مفاصل ما دارد و اثرات خسته کننده ی ورزش در این بخش ها را کاهش می دهند.
جذب لیزین کار ساده ای است.
تا می توانید جعفری، تره فرنگی و پیازچه مصرف کنید. سبزی خوردن، سوپ ها، خورش ها و سالاد بهترین گزینه ها برای مصرف بیشتر این سبزی ها محسوب می شوند.
خواص جعفری در سرماخوردگی
جعفری تب بر خوبی است کسانی که سرما خوردهاند یا تب دارند از سوپ جعفری استفاده کنند.
برای گرفتگی صدا در اثر سرماخوردگی مقداری جعفری خرد کرده در شیر بریزید صبح ناشتا میل کنید.
خوردن و بوییدن جعفری برای برطرف کردن سرماخوردگی، دفع رطوبت، سردی مغز و سرفه خشک مفید به حساب میآید.
خواص جعفری و شوید
جعفری یکی از پر مصرفترین و قهرمانان سبزیجات معطر است.
این سبزی معطر بسیار مغزی بوده و سرشار از ویتامینC، کلسیم، فیبر، ویتامینB9، آهن و آنتیاکسیدانها میباشد.
سعی کنید همیشه در آشپزخانهتان جعفری داشته باشید و برای تهیه و تزیین غذاها از آن استفاده کنید.
همیشه از جعفری تازه استفاده کنید. خشک کردن جعفری چندان ایدهی جالبی نیست چون خشک شدهی این سبزی خاصیتی ندارد.
کنار مرغ، گوشت و ماهی جعفری گذاشته و داخل سوپ و پورههایتان نیز از این سبزی معطر استفاده کنید.
حتماً داخل سبزی خوردنتان نیز جعفری داشته باشید.
شوید یکی از سبزیجات معطر پرطرفدار است که اتفاقاً خواص فوقالعادهای دارد. اطبای مصری سالها پیش از این سبزی به عنوان دارو استفاده میکردهاند.
باید بدانید که شوید برای درمان مشکلات معده(به خصوص بی اشتهایی) و همچنین برای رفع اختلالات خواب فوقالعاده است.
حتماً شوید را وارد برنامهی غذاییتان بکنید.
چه به صورت سبزی خوردن و چه در داخل غذاها.
تخم شوید را برای درمان بی اشتهایی مصرف کنید.
کنار خوراکهایی مانند ماهی یا مرغ شوید بگذارید.
میتوانید داخل سس نیز شوید خرد شده بریزید.
اگر به دنبال یک پیش غذای سریع و خوشمزه میگردید دو قاشق غذاخوری ماست را با یک قاشق خردل و سه قاشق غذاخوری شوید خرد شده مخلوط کنید.
دو عدد خیار را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید. نمک بزنید و میل کنید.
خواص جعفری و تره
تره ساقه ندارد و از نظر خواص تغذیه ای شبیه به سیر و پیاز است، اما طعم و بوی ملایم تری دارد. تره ۲ نوع دارد؛ برگ های یکی کوتاه و نازک بوده و اغلب در بهار و تابستان می روید، دیگری تره فرنگی است که برگ های پهن، قوی و بلند داشته و پیاز آن مشخص است.
تره به دلیل پتاسیم بالایی که دارد ادرارآور خوبی بوده و سموم را دفع و از فشار و کلسترول بد خون می کاهد.
منیزیم آن از بروز سرطان روده و سرطان پروستات جلوگیری کرده و اگر به همراه غذا میل شود سوءهاضمه را درمان کرده، از سوزش معده کاسته و یبوست دائمی و بواسیر را بهبود می بخشد.
همچنین ناراحتی های طحال را برطرف کرده و برای نقرس و درد مفاصل مفید است، همچنین تمایلات جنسی را افزایش می دهد.
تره به دلیل مواد خشبی نفاخ است. بر این اساس هر چقدر ظریف تر و جوان تر باشد قابلیت هضم بهتری داشته و مواد مغذی آن بهتر جذب می شود.
جعفری یکی از پر مصرفترین و قهرمانان سبزیجات معطر است.
این سبزی معطر بسیار مغزی بوده و سرشار از ویتامینC، کلسیم، فیبر، ویتامینB9، آهن و آنتیاکسیدانها میباشد.
سعی کنید همیشه در آشپزخانهتان جعفری داشته باشید و برای تهیه و تزیین غذاها از آن استفاده کنید.
همیشه از جعفری تازه استفاده کنید. خشک کردن جعفری چندان ایدهی جالبی نیست چون خشک شدهی این سبزی خاصیتی ندارد.
کنار مرغ، گوشت و ماهی جعفری گذاشته و داخل سوپ و پورههایتان نیز از این سبزی معطر استفاده کنید.