طبع تربچه نقلی و آشنایی با خواص درمانی و طبع تربچه نقلی
طبع تربچه نقلی
طبع تربچه نقلی ؛ آشنایی با خواص درمانی و طبع تربچه نقلی همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
طبع تربچه نقلی
طبع تربچه گرم و تر است و مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج تربچه ؛ مصرف آن همراه نمک یا عسل است.
در ۱۰۰ گرم از تربچه ۱۶ کالری است.
تربچه یک ضد قارچ طبیعی است.
آب تربچه حاوی آنزیمهایی است که قارچهایی را معمولاً در بدن انسان وجود دارند نابود میکند.
حاوی ترکیباتی است که به معدوم کردن مواد سرطانزا در بدن کمک کرده و جلوی رشد تومورها را میگیرد.
تربچه از بدن در برابر سرطان کولون، سرطان کلیه، سرطان معده و سرطان دهان محافظت میکند.
تقویت چشم با آب برگ تربچه
خاصیت نرم سازی بدن بخصوص در مخاط های بینی، سلول ها و ریه ها با آب تربچه
تنظیم متابولیسم بدن
موثر برای معالجه روماتیسم
تخم تربچه اشتها آور است.
افزایش شیر مادر با مصرف تخم تربچه
تربچه از سبزیجاتی است که به هضم غذا کمک میکند؛
خوردن آن همراه غذا مفید است.
تربچه یکی از کمکالریترین سبزیجات موجود است که هر یک عدد از آن فقط یک کالری دارد،
بدون اینکه هیچ چربی یا کربوهیدراتی داشته باشد و این کالری خالی نیست.
چون تربچه منبع خوبی از ویتامین C. است و همانطور که میدانید این ویتامین به چربیسوزی کمک میکند.
تربچه خاصیت ضد خارش دارد و آب آن میتواند راهکار مؤثری برای کاهش خارش و سوزش محل ناشی از گزش حشرات باشد.
گفته میشود که تربچه به کاهش دمای بدن کمک میکند و التهاب ناشی از تب را تسکین میدهد. آب تربچه را با نمک سیاه ترکیب کنید و بنوشید.
پاکسازی معده و درمان مسمومیت ؛در گذشته هنگام مسمومیت غذایی مقداری تخم تربچه را با سکنجبین به بیمار می دادند.
درمان سوزش ادرار ؛ برای رفع سوزش می توان به جای تربچه، از دم کرده ی برگ های آن استفاده کرد.
تربچه شاخص گلیسمی پایینی دارد یعنی خوردن آن، قند خون را خیلی بالا نمیبرد.
مصرف تربچه میتواند به رفع سنگ کلیه و مثانه کمک کند چون ادرار آور است.
موجب رویش مجدد موهای ریخته در بیماری داء الثعلب میشود.
تربچه دیوروتیک (مدر) است، یعنی تولید ادرار را افزایش میدهد.
آب تربچه کمک میکند التهاب کاهش پیدا کرده و احساس سوزش حین ادرار تسکین پیدا کند.
جلوگیری از فعالیت نوعی آنزیم که سبب تشکیل جرم دندان می شود
پیشگیری از پوسیدگی و افتادن دندان ها
بوی تربچه برای سینوس ها مفید است
پیشگیری از لخته شدن خون
ویتامین سی موجود در تربچه نه تنها تقویتکنندهی سیستم ایمنی است
بلکه به تنظیم سوخت و ساز بدن کمک میکند که برای پروسهی تبدیل چربی
به انرژی قابل مصرف در بدن بسیار اهمیت دارد.
خواص سمزدایی و ضد سرطانی تربچه باعث شده دانههای آن در درمان پیسی مفید باشند.
شما میتوانید برای کمک به درمان پیسی تربچه بخورید.
تربچه سرشار از پتاسیم است که کمکتان میکند فشارخونتان پایین بیاید.
همچنین تربچه برای تولید کلاژن مفید است.
تربچه منبع خوبی از آنتوسیانینهاست.
این فلاوونوئیدها نه تنها عامل رنگ قرمز تربچهاند بلکه کمکتان میکنند قلبتان به خوبی عمل پمپاژ را انجام دهد.
تربچه سرشار از سلولز و فیبر است و کمکتان میکند سیستم گوارشتان جریان خوبی داشته باشد.
آشنایی با دیگر خواص تربچه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص تربچه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با تربچه
تربچه، یکی از صیفی جات بدون چربی و کلسترول است.
فیبر یکی از مهمترین ممواد موجود در تربچه است. همچنین تربچه دارای ویتامین c , k , B6 ، نیاسین و فولات است.
برگ های این گیاه ۶ برابر بیشتر از ریشه آن داری ویتامین C است.
این برگها برای درمان زردی مفید هستند. علاه بر این ، تربچه حاوی کلسیم، پتاسیم ،
مس، اسید فولیک و آنتوسیانین (Anthocyanin) نوعی آنتی اکسیدان قوی است.
مصرف مداوم تربچه ، باعث حرکت آسان روده می شود ، در نتیجه منجر به بهبود تدریجی اشتها می شود.
تربچه یکی از انواع سبزیجات ریشهای است که در شکلهای مختلف و به رنگهای قرمز، سفید، بنفش و سیاه وجود دارد.
تربچه از جمله سبزیهایی است که هم ریشه و هم برگ آن دارای خواص زیادی است
خواص تربچه برای پیشگیری از سنگ صفرا
تحقیقات انجامشده نشان میدهد مصرف تربچه از بروز سنگهای صفراوی مختلف جلوگیری کرده
و میتواند برای پیشگیری از حدود هشتاد درصد انواع سنگهای صفرا مؤثر باشد.
تربچه برای سلامت قلب
تربچه دارای فلاونوئید به نام آنتوسیانین بوده که براساس مطالعات انجامشده
در سالهای گذشته دارای خاصیت ضد التهابی قوی می باشد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی
از جمله بیماریهای نارسایی قلبی و حتی بیماریهای کلیوی را کاهش می دهد.
خواص تربچه برای سم زدایی بدن
تربچه میتواند برای درمان طبیعی و کامل زردی مفید باشد زردی معمولاً در نوزادان و بزرگسالان رخ می دهد
و دارای علائم مختلفی مانند زرد شدن رنگ پوست ، غشاهای مخاطی و سفیدی چشمها میباشد.
این بیماری به دلیل افزایش بیش از اندازه بیلی روبین در خون ایجاد میشود.
خواص ضد سرطان
مصرف سبزیجات مختلف مانند ترب می تواند از بیماری سرطان جلوگیری میکند.
طبق مطالعات انجام شده این سبزی دارای ترکیباتی می باشد که هنگام ترکیب شدن با آب به ایزوتیوسیانات ها تبدیل شده
و به پاک کردن بدن از سلولهای سرطانی و جلوگیری از پیشرفتهای تومور کمک میکند.
پس برای پیشگیری از بیماری سرطان بهتر است از تربچه کمک بگیرید.
تربچه برای بهبود آرتروز
تربچه دارای مقادیر زیادی از ویتامین سی می باشد.
شما با مصرف یک فنجان تربچه خام خرد شده حدود بیست و نه درصد نیاز روزانه بدن خود را به ویتامین سی برطرف میکنید.
ویتامین سی برای ساخت کلاژن که از مواد تشکیلدهنده غضروفها میباشد بسیار موثر می باشد
و به کاهش آسیب غضروفی ناشی از رادیکالهای آزاد کمک کرده
و برای کسانی که از بیماریهای آرتریت و آرتروز رنج میبرند بسیار مفید می باشد.
خواص تربچه برای کاهش قند خون
بررسیهای انجامشده نشان میدهد تربچه دارای خاصیت ضد دیابت قوی بوده که باعث جذب گلوکز شده
و به کاهش قند خون کمک میکند. افراد دیابتی میتوانند از تربچه استفاده کنند.
تربچه قرمز به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد به کاهش رادیکال های آزاد کمک می کند،
متابولیسم را تقویت کرده و جذب گلوکز در روده را کاهش می دهد
و به این ترتیب باعث کاهش قند خون در افراد دیابتی می شود.
از آنجا که تربچه کربوهیدرات کمی دارد ممکن است بر میزان قند خون تاثیر منفی نداشته باشد.
خاصیت ضد قارچی
تربچه بهعنوان یک ضد قارچ طبیعی عمل کرده و مطالعات انجامشده نشان میدهد
پروتئین RsAFP2 موجود در آن به مرگ سلولی در قارچ کاندیدا آلبیکنس که معمولاً در بدن انسان یافت می شود کمک میکند.
باید عنوان کرد رشد بیش از اندازه این قارچ میتواند به عفونت های مخمری واژن، عفونت مخمری دهان و کاندیدیازیس منجر می شود.
خواص تربچه برای معده
همانطورکه میدانید تربچه دارای فیبر فراوان بوده که باعث افزایش حرکات روده شده
و به درمان یبوست، کاهش وزن، کاهش کلسترول کمک می کند.
یک مطالعه جداگانه نشان داد که آب تربچه با محافظت از بافت معده
و تقویت سد مخاطی می تواند به جلوگیری از زخم معده کمک کند.
سد مخاطی به محافظت از معده و روده در برابر میکروارگانیسم های بیماری زا
و سموم مضر که می تواند باعث ایجاد زخم و التهاب شود، کمک می کند.
مصرف تربچه اسیدی بودن معده را درمان می کند و برای رفلاکس معده خوب است.
خواص تربچه سفید
آن ها غنی از فیبر رژیمی هستند. این درصد بالا به بهبود توانایی بدن برای هضم غذا کمک می کند و همچنین متابولیسم را با سرعت درست حفظ می کند.
ترب سفید حاوی آنتی اکسیدان هایی است که در مرکبات و سبزیجات یافت می شود.
ویتامین های A، C و K که در ترب وجود دارند، به جلوگیری از اختلالات پوستی تا حد زیادی کمک می کنند.
مصرف ترب همچنین منجر به تولید بهتر و ترمیم سلول ها می شود.
آهن موجود در ترب اثرات مثبتی بر روی خون و در نتیجه بر عملکرد کلی قلب دارد.
مصرف ترب به جلوگیری از دریافت کالری اضافی و انباشت چربی کمک می کند.
ترب سفید مانند بسیاری از سبزیجات دیگر، جذب کلسترول را با علامت دادن به خون و قلب برای جلوگیری از هر گونه بیماری قلبی، کاهش می دهد.
بسیاری از مواد معدنی نظیر پتاسیم، آهن، سدیم و کلسیم در ترب یافت می شوند و نقش مهمی در متابولیسم بدن ایفا می کنند.
آن ها به عنوان حامل اکسیژن و مواد مغذی عمل می کنند و قند خون را کنترل می نمایند.
ریشه هایش خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارند که به ما در درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کنند.
ترب سفید برای کبد و معده بسیار خوب هستند. آن ها عوامل سم زدایی قوی هستند
و به تصفیه خون و ریشه کنی مواد زائد و سموم کمک می کنند.
خواص تربچه سیاه
ترب سیاه به دلیل مقادیر بالای ویتامین B، روی و فسفر موجود در آن خواص سم زدایی قوی خون را دارد،
اگر خون شما پاک سازی شود رنگ پوست روشن تر و سالم تر می شود.
ترب سیاه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان های طبیعی از جمله ویتامین C است
که چین و چروک پوست را کاهش داده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.
آب ترب سیاه علاوه بر اینکه برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید است
به درمان لک های صورت و جای جوش کمک می کند.
نوشیدن روزانه آب ترب سیاه ریشه های مو را تقویت کرده و بهبود گردش خون
در پوست سر ریزش مو را درمان می کند و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.
آب ترب سیاه برای درمان موهای خشک و آسیب دیده و همچنین موهای چرب مفید است،
همچنین آب ترب سیاه با کنترل چربی پوست به درمان شوره سر کمک می کند.
ترب سیاه حاوی مقادیر بالایی ویتامین و مواد معدنی است که
برای سلامتی جنین و زنان باردار در دوران بارداری مفید می باشند.
ترب سیاه دارای خواص دیورتیک بوده و با افزایش ادرار به عنوان
یک درمان طبیعی برای دفع سنگ کلیه شناخته می شود.
مقادیر بالای ویتامین B1، کلسیم و منیزیم موجود در ترب سیاه برای سک زدایی از کبد و درمان کبد چرب مفید است.
همچنین ترب سیاه با خواص دیورتیک به درمان سنگ کیسه صفرا و کاهش درد آن کمک می کند.
ترب سیاه یکی از سبزیجات با کالری و کلسترول پایین و فیبر و آب فراوان است
که باعث کاهش اشتها شده و به کاهش وزن و لاغری افراد کمک می کند.