طرز تهیه آبلیموی خانگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه آبلیموی خانگی
آبلیموی خانگی یکی از ادویه های خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبلیموی خانگی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای آبلیموی خانگی |
|
لیمو | 9 کیلوگرم |
طرز تهیه آبلیموی خانگی
مرحله اول
برای تهیه آبلیموی خانگی از لیموهای درشت استفاده می کنیم که پوست آن در ابتدا نازک و زرد است. سپس لیموها را در یک ظرف آب بریزید و بگذارید دو ساعت در آب بماند.
مرحله دوم
بعد از این مدت لیموها را کاملا شسته و روی حوله پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت آن ها گرفته شود. وقتی لیموها خشک شدند آنها را از وسط نصف کرده و کنار بگذارید.
سطح سوم
حالا با استفاده از آبمیوه گیری دستی لیموها را خوب فشار می دهیم سپس در لیوان های نوشابه می ریزیم. سپس آبلیمو را در یخچال نگهداری می کنیم تا کپک نزند و سیاه نشود.
مرحله چهارم
اگر در یخچال جا ندارید، شیشه آبلیمو را با کیسه مشکی بپوشانید و در جای تاریک داخل کمد نگهداری کنید تا تیره نشود. شیشه ها باید کاملا پر باشند تا آبلیمو کپک نزند. نوش جان.