سبک زندگی

طرز تهیه آب زنجبیل و آموزش درست کردن آب زنجبیل در منزل

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه آب زنجبیل

طرز تهیه آب زنجبیل ؛ آموزش درست کردن آب زنجبیل در منزل همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه آب زنجبیل

زنجبیل تازه بهترین منبع برای تولید آب زنجبیل ما است، بسیاری از محصولات حاوی عطر و طعم زنجبیل و با زنجبیل مصنوعی هستند، اما بیشترین فایده، استفاده از آب زنجبیل است. به علاوه که، آماده سازی آن آسان است.

زنجبیل یک ریشه بژ رنگ است، معمولا چند اینچ طول دارد.برای آب زنجبیل، شما باید زنجبیل را در آب و چای تهیه کنید.شما می توانید پوست زنجبیل را بگیرید، زیرا قصد ندارید آن را مستقیما بخورید و بسیاری از مواد مغذی زیر پوست آن وجود دارد.

شما میتوانید غلظت آب زنجبیل را به میزان دلخواه کم یا زیاد کنید.

نسبت آب به زنجبیل دردستورالعمل زیر معادل یک گرم عصاره زنجبیل است.

بخشی از ریشه زنجبیل را که می خواهید استفاده کنید بشویید.

ازیک طعم دهنده استفاده کنید تا به نصف قاشق چای خوری زنجبیل برسید.

چهار فنجان آب را بر روی اجاق گاز بجوشانید. به یک باره آب جوش را اضافه کنید. آب زنجبیل را ازحرارت بیرون بیاورید و زنجبیل را در آب به مدت یک دقیقه نگه دارید.

تکه های زنجبیل را از آب بردارید و دور بریزید.

آب زنجبیل را میتوانید داغ یا سرد بنوشید.

آب زنجبیل با یک قاشق چای خوری یا کمتر از عسل یا آب لیمو خوشمزه میشود، اما در اضافه کردن شیرین کننده ها زیاده روی نکنید.

اگر دوست دارید آب زنجبیل را هر روز بخورید، می توانید مقدار بیشتری از آن را درست کنید و در یخچال نگه دارید.

آشنایی با دیگر خواص آب زنجبیل

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آب زنجبیل آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با آب زنجبیل

آب زنجبیل از زنجبیل تازه به دست می آید. تقریبا ۲۵۰ گرم زنجبیل تازه به ۲ اونس آب زنجبیل می رسد اما نتیجه همیشه هم خوشمزه نیست.

آب زنجبیل اغلب تند و یا تلخ است بنابراین اکثر مردم ترجیح می دهند این آب را با سایر آب میوه ها مخلوط کنند تا مواد مغذی قوی تری داشته باشند.

زنجبیل یکی از مهم ترین مواد مغذی و از گیاهان مفید دارویی در تاریخ است. زنجبیل برای هزاران سال در طب سنتی چینی استفاده می شود و میزان بالایی از پتاسیم، ویتامین های B، ویتامین C، فسفر و سایر مواد معدنی و همچنین مواد تشکیل دهنده قوی و آنتی اکسیدان ها را به ارمغان می آورد.

آب زنجبیل معمولا در دستور العمل های آسیایی استفاده می شود بنابراین اگر شما یک آشپز باهوش هستید، ممکن است قبلا از مزایای طعم این آب قوی برخوردار شوید.
قبل از اینکه این نوشیدنی غیر معمول را به رژیم سلامتی خود اضافه کنید، مهم است بدانید که چه کاری می تواند برای شما انجام دهد.

خواص آب زنجبیل ناشتا

شما می‌توانید زنجبیل را به خاطر غلظت بالای آنتی اکسیدان‌های آن، برای جلوگیری از آسیب سلولی و حذف سموم، به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید.

جالب‌تر اینکه نوشیدن آب زنجبیل با معده خالی و در اوایل صبح ۷ مزیت عمده سلامتی به همراه خواهد داشت:

کاهش درد مفاصل: زنجبیل یک درمان طبیعی برای کاهش درد عضلانی و مفصلی است. اجزای اصلی زنجبیل دارای اثرات ضد التهابی و ضد درد هستند و مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری های التهابی از جمله آرتریت روماتوئید پیشنهاد می‌شود.

جلوگیری از گرفتگی عضلات: افرادی که مستعد ابتلا به گرفتگی عضلانی هستند، آب زنجبیل را به عنوان یک درمان طبیعی و ایمن می‌توانند استفاده کنند. زنجبیل حاوی مواد و املاح معدنی است که منجر به تنظیم سطح الکترولیت بدن می‌شود و از گرفتگی عضلات پیشگیری می‌کند.

جلوگیری از پیری زودرس: با توجه به مقادیر بالای آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی، آب زنجبیل یک نوشیدنی مناسب برای مقابله با اثرات منفی رادیکال‌های آزاد روی بافت‌های شماست. این مواد مانع آسیب سلولی و جلوگیری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان، آلزایمر و آرتروز می‌شود و به تقویت سلامت پوست کمک می‌کند.

بهبود گردش خون: منیزیم، پتاسیم و روی موجود در آب زنجبیل منجر به تنظیم فرایندهای التهابی می‌شود که مسبب مشکلات گردش خون هستند. این نوشیدنی همچنین سطح کلسترول را در شریان‌ها کاهش می‌دهد و به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.

بهبود فرایند هضم: افرادی که هر روز آب زنجبیل را با معده خالی مصرف می‌کنند، مشکلات گوارشی کمتری دارند. زنجبیل حاوی فیبر است؛ ماده‌ای مغذی که سبب بهبود حرکات روده، کاهش یبوست، کاهش اسید معده و بهبود نفخ می‌شود.

کنترل احتباس مایعات: خواص دیورتیک و ضد التهابی زنجبیل، منجر به مقابله با احتباس مایعات در بدن می‌شود. مصرف روزانه آب زنجبیل منجر به از بین رفتن مایعات در بافت‌ها شده و سطح انرژی را برای جلوگیری از خستگی افزایش می‌دهد.

تقویت سیستم ایمنی بدن: مصرف روزانه آب زنجبیل یک راه عالی برای به دست آوردن مواد مغذی است که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند. آب زنجبیل منجر به تحریک تولید آنتی‌بادی‌هایی می‌شود که با اثرات مضر میکروارگانیسم‌ها و باکتری‌ها مقابله می‌کنند. نوشیدن آب زنجبیل با معده خالی همچنین منجر به جلوگیری از عفونت‌های ادراری، سرفه و سرماخوردگی، عفونت واژن، بیماری‌های خودایمنی و … می‌شود.

خواص آب زنجبیل برای مو

شما می توانید آب زنجبیل را برای داشتن موهای بهتر و سالمتر بنوشید یا به سادگی آنرا به پوست سر بزنید. این کار می تواند از شرایط التهابی پوست سر جلوگیری کند، در حالی که آن را مرطوب و تقویت هم می کند.

خواص آب زنجبیل برای پوست

زنجبیل به دلیل خواص تقویت‌کننده و آنتی‌اکسیدانی‌ می‌تواند جای زخم‌ها (زخم های روشن‌تر از رنگ طبیعی پوست) را از بین ببرد. گفته می شود زنجبیل علاوه بر خواص سم‌زدایی و تقویت‌کننده‌اش می تواند به کاهش سلولیت پوست کمک کند. کلاژن ترکیبی طبیعی در پوست است که مانع از ایجاد چروک پوستی شده و سبب ایجاد ظاهری جوان در فرد می شود. در این ارتباط، داده هایی وجود دارند که نشان می دهند زنجبیل می تواند یک ترکیب ضد پیری عالی باشد. ترکیبات موثره موجود در زنجبیل می تواند روی آنزیم هایی که کلاژن را تجزیه می کنند تأثیر گذاشته و به حفظ جوانی شما کمک کند.

استفاده از زنجبیل می تواند گردش خون را در پوست سر افزایش داده که به نوبه خود به تحریک رشد مو کمک می کند. همچنین وجود ریز مغذی های فراوانی چون ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب موجود در زنجبیل نیز می تواند روی تقویت موی شما موثر باشد. از طرف دیگر، به دلیل خاصیت ضد میکروبی بالای موجود در زنجبیل، این گیاه می تواند به عنوان یک درمان عالی برای شوره سر باشد. طبیعت ضد میکروب این گیاه سبب پایین نگه داشتن تعداد مخمر و باکتری هایی می شود که به صورت طبیعی در پوست سر وجود داشته و سبب شوره می شوند.

اگر می خواهید از زنجبیل برای برطرف کردن جای زخمی که رد آن روشن تر از پوست استفاده کنید، کافی است یک تکه زنجبیل تازه را به قسمت های رد زخم روشن بمالید و بگذارید آب آن خشک شود. این کار را روزانه یک یا دو بار در روز انجام دهید. با این کار در عرض چند هفته شاهد بهبودی جای زخم خود خواهید بود و پس از چند ماه، رد زخم ها تقریباً غیرقابل تشخیص خواهند شد.

همچنین می‌توانید از زنجبیل به صورت ماسک استفاده کنید. برای این کار هر دو هفته یکبار ماسکی از زنجبیل رنده شده یا پودر شده، عسل و آب لیموی تازه دریت کنید و آن را اندکی حرارت دهید تا پخته شود. آب این مخلوط را ۳۰ دقیقه روی پوست خود نگه دارید و سپس آن را آبکشی کنید تا پوست درخشان تری داشته باشید.

همچنین برای کاهش سلولیت بدن و تحریک گردش خون در پوست، می توان اسکراب بدن متشکل از لیمو و زنجبیل تهیه کرد. برای این کار، نیم فنجان شکر، یک چهارم فنجان روغن زیتون، ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده و۲ قاشق غذاخوری پوست یک لیمو را با هم ترکیب کنید و این مخلوط را روی پوست خود ماساژ دهید. باقی مانده این ترکیب را می تان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.

در صورتی که می خواهید از زنجبیل به عنوان ماسک مو استفاده کنید، می توانید زنجبیل را رنده کنید. سپس آن را به روغن جوجوبا اضافه نموده و سپس روی موهای خود ماساژ دهید و بگذارید مدتی روی پوست سر بماند. بعد از ۳۰ دقیقه موهایتان را آبکشی کرده و طبق روتین خود، شامپوی همیشگی خود را بزنید.

طرز تهیه آب زنجبیل

زنجبیل تازه بهترین منبع برای تولید آب زنجبیل ما است، بسیاری از محصولات حاوی عطر و طعم زنجبیل و با زنجبیل مصنوعی هستند، اما بیشترین فایده، استفاده از آب زنجبیل است. به علاوه که، آماده سازی آن آسان است.

زنجبیل یک ریشه بژ رنگ است، معمولا چند اینچ طول دارد.برای آب زنجبیل، شما باید زنجبیل را در آب و چای تهیه کنید.شما می توانید پوست زنجبیل را بگیرید، زیرا قصد ندارید آن را مستقیما بخورید و بسیاری از مواد مغذی زیر پوست آن وجود دارد.

شما میتوانید غلظت آب زنجبیل را به میزان دلخواه کم یا زیاد کنید.

نسبت آب به زنجبیل دردستورالعمل زیر معادل یک گرم عصاره زنجبیل است.

بخشی از ریشه زنجبیل را که می خواهید استفاده کنید بشویید.

ازیک طعم دهنده استفاده کنید تا به نصف قاشق چای خوری زنجبیل برسید.

چهار فنجان آب را بر روی اجاق گاز بجوشانید. به یک باره آب جوش را اضافه کنید. آب زنجبیل را ازحرارت بیرون بیاورید و زنجبیل را در آب به مدت یک دقیقه نگه دارید.

تکه های زنجبیل را از آب بردارید و دور بریزید.

آب زنجبیل را میتوانید داغ یا سرد بنوشید.

آب زنجبیل با یک قاشق چای خوری یا کمتر از عسل یا آب لیمو خوشمزه میشود، اما در اضافه کردن شیرین کننده ها زیاده روی نکنید.

اگر دوست دارید آب زنجبیل را هر روز بخورید، می توانید مقدار بیشتری از آن را درست کنید و در یخچال نگه دارید.

آب زنجبیل با عسل

برای تهیه آب زجبیل به جهت کاهش وزن، زنجبیل تازه و پوست کنده نشده را تکه تکه کرده و همراه با ۱ فنجان آب در مخلوط کن خرد کنید. در صورت تمایل می توانید مخلوط را صاف کرده و فقط آب آن را استفاده کنید. به این مخلوط مقداری آب لیموی تازه و عسل یا شکر یا هر شیرین‌کننده طبیعی دیگری اضافه کنید. این مخلوط را می توان یا دو بار در روز به جهت سرکوب کننده اشتها بنوشید.

همچنین می‌توانید از زنجبیل به صورت ماسک استفاده کنید. برای این کار هر دو هفته یکبار ماسکی از زنجبیل رنده شده یا پودر شده، عسل و آب لیموی تازه دریت کنید و آن را اندکی حرارت دهید تا پخته شود. آب این مخلوط را ۳۰ دقیقه روی پوست خود نگه دارید و سپس آن را آبکشی کنید تا پوست درخشان تری داشته باشید.

آب زنجبیل برای لاغری

آب زنجبیل میتواند به کاهش وزن کمک کند ،اگرهمراه با رژیم غذایی سالم و ورزش باشد ؛ طبق تحقیقات، زنجبیل باعث کاهش چاقی در موش های صحرایی در رژیم های غذایی با چربی می شود.

همچنین در طی آزمایشی مشاهده شد، مردانی که بعد از غذا آب زنجبیل گرم نوشیدند، برای مدت بیشتری احساس سیری داشتند ،قند خون متعادل می تواند مانع از پرخوری شما شود.

زنجبیل حاوی ترکیباتی به نام جینجرول و شوگاول است. این ترکیبات در بدن انسان فعالیت بیولوژیکی داشته و سبب خواص سلامتی بخش بی نظیر آن می شوند. از طرف دیگر، تحقیقات نشان می دهد که چاقی می تواند در بدن انسان استرس اکسیداتیو و التهاب ایجاد کرده و به به انسان آسیب برساند. در این بین زنجبیل با داشتن خواص آنتی اکسیدانی به کنترل ترکیبات مضر درون بدن کمک کرده و سبب کاهش التهاب شود. این خاصیت زنجبیل اگرچه مستقیماً سبب کاهش اضافه وزن نمی شود، اما از آسیب های قلبی عروقی و سایر عوارض جانبی ناشی از اضافه وزن جلوگیری می نماید.

تحقیقات دیگری نیز وجود دارند که نشان می دهند زنجبیل می تواند در کاهش وزن نیز نقش داشته باشد. در یک مطالعه کوچک مشخص شد مردان دارای اضافه وزنی که زنجبیل مصرف کرده بودند برای مدت طولانی‌تری سیر ماندند. همچنین یک آنالیز جامع نیز نشان داده است که زنجبیل تأثیر قابل توجهی بر وزن بدن و چربی شکم (نسبت دور کمر به باسن) دارد.

از طرف دیگر، زنجبیل فعالیت های بیولوژیکی خاصی را در بدن شما تحریک می کند که اثر ضد چاقی داشته و به هضم سریعتر غذا کمک می کنند. این فعالیت های بیولوژیک بدن را تحریک می کنند تا غذای هضم شده را سریع تر از طریق روده بزرگ خارج کند. همچنین جینجرول موجود در زنجبیل می تواندسطح قند خون را تثبیت کند و ثابت نگه داشتن قند خون نیز به نوبه خود می تواند سبب کاهش وزن شود.

نحوه استفاده از آب زنجبیل برای کاهش وزن

برای تهیه آب زجبیل به جهت کاهش وزن، زنجبیل تازه و پوست کنده نشده را تکه تکه کرده و همراه با ۱ فنجان آب در مخلوط کن خرد کنید. در صورت تمایل می توانید مخلوط را صاف کرده و فقط آب آن را استفاده کنید. به این مخلوط مقداری آب لیموی تازه و عسل یا شکر یا هر شیرین‌کننده طبیعی دیگری اضافه کنید. این مخلوط را می توان یا دو بار در روز به جهت سرکوب کننده اشتها بنوشید.

آب زنجبیل برای کرونا

آب زنجبیل به سبب خواص ضدالتهابی، ضد ویروس و باکتری از جمله عفونت های تنفسی، ضدتهوع، ضد دردهای عضلانی و… بسیار توصیه می شود، پس در هنگام بیماری، به ازای هرنفر چند تکه زنجبیل تازه ریز شده یا یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل را به همراه یک لیوان آب‌جوش در قوری بریزید و بنا به سلیقه خود لیمو عمانی یا لیموی تازه به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله به خوبی دم بکشد و زنجبیل حالت کاملا نرم به خود بگیرد. در مرحله آخر می‌توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا