آشپزی

طرز تهیه آش اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آش اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ اسفناج

آش افنج یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوپ اسفناج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
اسفناج 1 کیلوگرم
برنج ½ فنجان
لوبیا چیتی ½ فنجان
نخود فرنگی ½ فنجان
بهم ریختگی ½ فنجان
عدس 1 فنجان
پیاز 2 عدد
سیر 3 قرص
پنیر کوتاژ 1 فنجان
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه سوپ اسفناج

مرحله اول

برای تهیه سوپ اسفناج لذیذ ابتدا لوبیا چیتی را بشویید سپس در ظرف مناسبی بریزید و تا نیمه آن را با آب پر کنید و بگذارید 12 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا نخودها را بشویید سپس در ظرف مناسبی بریزید و ظرف را تا نیمه از آب پر کنید. سپس اجازه دهید نخود به مدت 12 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد. در این 12 ساعت دو بار آب حبوبات را عوض می کنیم.

سطح سوم

توجه داشته باشید این به این دلیل است که پف کردن باقلا بهتر است. بعد از 12 ساعت لوبیا چیتی را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس لوبیا چیتی را در قابلمه مناسبی قرار دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه حاوی لوبیا چیتی را تا نیمه از آب پر کنید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. سپس نخودها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس نخود را در قابلمه مناسبی بریزید.

مرحله پنجم

حالا قابلمه را با نخود تا نیمه از آب پر می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و اجازه می دهیم نخود و لوبیا به مدت 2 الی 3 ساعت در آب جوش بمانند تا کاملا بپزند. سپس عدس و ماش را می شوییم.

مرحله ششم

در این مرحله بعد از ۲ ساعت عدس و ماش را در ظرف مناسبی بریزید سپس به اندازه ای آب بریزید که روی آن ها را بگیرد و بگذارید ۱ ساعت بماند تا خیس بخورند.

مرحله هفتم

حالا بعد از گذشت این مدت حبوبات و نخودها را از روی حرارت برداشته سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس دو سوم ظرف مناسب را از آب پر می کنیم سپس روی حرارت زیاد می گذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه دهید آب به نقطه جوش برسد سپس عدس و ماش را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس عدس و ماش را داخل قابلمه می ریزیم سپس برنج را می شوییم.

مرحله نهم

حالا برنج را به قابلمه حاوی عدس و ماش اضافه کنید سپس اجازه دهید برنج و عدس و ماش کاملا بپزند. سپس وقتی مواد کاملا آماده شد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله دهم

در این مرحله فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم. سپس پوست سیر را جدا می کنیم و سپس آن را می شوییم و ورقه ای می کنیم. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن مایع بریزید و پیازها را بلافاصله اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیازها ترد و طلایی شوند. سپس پیاز را از ماهیتابه خارج می کنیم و سیر را در همان ماهیتابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ سیر تغییر کند.

مرحله دوازدهم

در این مرحله پیاز داغ و فلفل دلمه ای را داخل سوپ می ریزیم، سپس هم می زنیم و لوبیا را به همراه نخود فرنگی داخل سوپ اضافه می کنیم، سپس می گذاریم سوپ کاملا بپزد و جا بیفتد. سپس اسفناج ها را می شوییم.

مرحله سیزدهم

حالا اسفناج ها را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن کشیده شود. سپس اسفناج ها را روی تخته گوشت چیده، خرد می کنیم و وقتی حبوبات کاملا پخته و له شدند، اسفناج ها را به سوپ اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله حرارت را به مدت 15 تا 20 دقیقه زیاد می کنیم تا اسفناج روی سوپ لعاب دهد و بعد از این مدت حرارت را کم کرده و درب قابلمه را می بندیم. سپس می گذاریم بجوشد و جا بیفتد.

مرحله پانزدهم

حالا در 30 دقیقه آخر پخت، کشک را با کمی آب جوش رقیق می کنیم، سپس داخل آش می ریزیم و هم می زنیم تا کشک داخل آش بریزد. بعد از این مدت اجاق گاز را خاموش می کنیم.

مرحله شانزدهم

توجه داشته باشید که می توانید به جای پنیر از دوغ غلیظ استفاده کنید. در آخر سوپ اسفناج را در ظرف مورد نظرتان بریزید سپس با مقداری پیاز تند و فلفل تند تزیین کنید و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا