طرز تهیه آش ترش عدس +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سوپ عدس ترش
سوپ عدس ترش یکی از سوپ های خوشمزه و ساده است که با روش های مختلف و مواد مختلف از سبزیجات تهیه می شود و برای شام بسیار مناسب است.این سوپ بافتی سبک و نرم دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه سوپ عدس ترش برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز 6-8 نفر | |
برنج ترجیحا نیم دانه | 1 فنجان |
عدس | 1 فنجان |
عصاره استخوان گوسفند | کافی |
گشنیز خرد شده | 3 تا 4 فنجان |
اسفناج درشت خرد شده | 500 گرم |
تره فرنگی خرد شده | نصف فنجان |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
سیر له شده | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | کافی |
پودر گشنیز | کافی |
هندوانه | 1 فنجان |
جوجن خشک شده | 1 قاشق غذاخوری |
لوبیا تازه | 1 فنجان |
طرز تهیه سوپ عدس ترش
مرحله اول
ابتدا پیاز را ورقه های کوچک خرد کنید و سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را بگذارید و تفت دهید تا سبک شود سپس زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی
مرحله دوم
سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس سیر را پوست گرفته و روی رنده رنده کنید یا با گوشت کوب چرخ کنید و سپس در روغن قرار دهید و ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود سپس گشنیز را اضافه کنید. پودر و نعنا خشک روی مواد بریزید.
سطح سوم
بعد از اینکه کمی سرخ شدند از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس عصاره استخوان گوسفندی را که از قبل آماده کرده بودید در قابلمه ای بریزید و برنج را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
نکته: اگر عصاره تازه ندارید می توانید از قرص آن استفاده کنید که در این صورت نمک بسیار کمی اضافه کنید زیرا این قرص ها شور هستند.
مرحله چهارم
وقتی شروع به جوشیدن کرد، عدس ها را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد، سپس مخلوط فلفل و سیر را به مواد بریزید و هم بزنید و نیم ساعت دیگر بگذارید بجوشد تا همه مواد مخلوط شوند. با یکدیگر.
مرحله پنجم
در همین حین مقداری گشنیز، اسفناج و تره فرنگی را تمیز کرده، بشویید و بگذارید با آب اضافی خشک شوند، سپس هر کدام را جداگانه خرد کنید، اسفناج را کمی درشت تر از گشنیز و تره فرنگی خرد کنید و سپس به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم
بعد لوبیاها را تمیز کرده و سپس مقداری از آن را داخل مخلوط مواد آش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد آش بجوشد و بپزد و آش خوب جا بیفتد سپس در دقایق پایانی پخت کتک های آبغوره را اضافه کنید. .
مرحله هفتم
به جای شاهی با ذائقه و ذائقه خود می توانید از مقداری رب آلو استفاده کنید، اگر آلو تازه یا آلو تازه در دسترس دارید می توانید از آنها استفاده کنید و در سوپ قرار دهید زیرا طعم و عطر بسیار لذیذی دارند.
مرحله هشتم
پس از غلیظ شدن و پختن آش، آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند برگ شوید، گشنیز و نعناع تازه و چند تکه لیموترش تزیین کنید و همراه با انواع دارچین به عنوان یک غذای مناسب، سالم و خوشمزه سرو کنید. صبحانه