طرز تهیه آش رشته +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سوپ رشته
امروز با آموزش طرز تهیه آش نش که یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوش طعم ایرانی است در خدمت شما هستیم. این سوپ خوشمزه پرطرفدارترین سوپ ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستور پخت های مختلف برای مشاهده تهیه می شود. آموزش آشپزی جامع و گام به گام طرز تهیه سوپ رشته برای چه فایده ای دارد؟ همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
نخود فرنگی | نصف فنجان |
لوبیا چیتی | نصف فنجان |
عدس | 1 فنجان |
پیاز سرخ شده | 1 فنجان |
میدان خاکستر | نیمه بسته |
جوجن خشک شده | 1 قاشق غذاخوری |
گیاه خواری | 1 کیلوگرم |
پنیر کوتاژ | به مقدار مورد نظر |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و روغن مایع | کافی |
طرز تهیه سوپ رشته
مرحله اول
من آماده می کنم آش رشته خوشمزه و خاص ابتدا نخود و لوبیا چیتی را چند ساعت در یک کاسه آب خیس می کنیم تا پف آن ها گرفته شود. اگر چند بار آب نی را عوض کنیم، تورم دانه ها کاملا برطرف می شود.
مرحله دوم
در این مرحله حبوبات را از کاسه خارج کرده سپس آبکشی کرده و همراه با چند لیوان آب در قابلمه مناسبی می ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب داخل قابلمه بجوشد.
سطح سوم
بعد از به جوش آمدن آب، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم حبوبات به نصف بجوشد. بعد از پختن نخود و لوبیا، عدس را اضافه کنید. اگر عدس ها را زودتر اضافه کنیم تا نیمه پخت له می شود.
مرحله چهارم
یک ساعت بعد از اضافه کردن عدس به قابلمه، نیمی از پیازچه را اضافه کنید. چند دقیقه بعد سبزی ها را درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. بعد از افزودن سبزی درب قابلمه را نمی بندیم تا آش رنگ نگیرد.
مرحله پنجم
حالا بگذارید سبزیجات بپزند، بعد از پختن سبزی، رشته فرنگی را اضافه کنید. حالا ورز دهید تا رشته خاکستر باز شود و آش در جای خود بیفتد. حالا سوپ را بچشید و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
گودژنا را یک دقیقه در کمی روغن به اندازه ای که سیاه نشود تفت می دهیم و همراه با پنیر برای تزیین ظرف استفاده می کنیم. پس از آماده شدن سوپ، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ باقی مانده تزئین کنید.