آشپزی

طرز تهیه آش عباسعلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه آش عباسعلی

آش عباسعلی یکی از آش های سنتی شهر کرمانشاه است که معمولا در فصول پاییز و زمستان درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه آش عباسعلی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز 6 تا 8 نفر
گندم بدون پوسته 1 لیوان و نیم
برنج ½ فنجان
نخود فرنگی ½ فنجان
عدس ½ فنجان
گوشت گردن گوسفند 300 گرم
لوبیا چیتی ½ فنجان
لوبیا سفید ½ فنجان
پیاز بزرگ 6 عدد
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و پاپریکا کافی

طرز تهیه آش عباسعلی

مرحله اول

برای تهیه آش عباسعلی لذیذ ابتدا نخود را به همراه لوبیا سفید و لوبیا چیتی در ظرف مناسبی بریزید و ظرف پر از آب را گرم کنید. سپس باقالی ها را یک شب در آب گرم می گذاریم تا کاملا خیس بخورند.

مرحله دوم

در این مرحله برای رفع بهتر نفخ حبوبات در این مدت 2 تا 3 بار آب آنها را عوض می کنیم. سپس بعد از گذشت این مدت حبوبات را شسته و در قابلمه مناسبی قرار می دهیم.

سطح سوم

حالا قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و نمک می زنیم سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم و می گذاریم حبوبات در آب جوش بنشینند تا کاملا بپزند. سپس عدس را جداگانه با نمک به همین ترتیب بجوشانید.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت گردن را در قابلمه بریزید سپس فلس را از 1 عدد پیاز جدا کرده و بشویید. سپس پیاز را به 4 قسمت تقسیم کرده و با گوشت گردن داخل قابلمه می گذاریم سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا آب را اضافه کنید تا روی گردن را بپوشاند سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید گوشت به مدت 3 ساعت بپزد. سپس گندم ها را شسته سپس در ظرف مناسبی می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم گندم کاملا بپزد. سپس برنج را شسته سپس در وسط پخت گندم برنج را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا بپزد.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که آب عدس، گندم و گوشت را دور نریزید. در پایان پخت، گوشت را نمک بزنید. وقتی گوشت کاملا آماده شد آن را رنده کنید. سپس پوست باقی مانده پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم.

مرحله هشتم

حالا پیاز را خلال کرده و یک قابلمه مناسب و جادار را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع داخل قابلمه می ریزیم و بلافاصله پیاز را داخل قابلمه می ریزیم و خوب تفت می دهیم.

مرحله نهم

در این مرحله زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را داخل قابلمه می ریزیم سپس به پخت ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. سپس نخودها را همراه با لوبیا سفید و لوبیا چیتی در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود.

مرحله دهم

حالا حبوبات را به همراه مخلوط گندم و گوشت رنده شده در قابلمه می ریزیم سپس آب گوشت را به همراه عدس و گندم را در قابلمه با سوپ می ریزیم و هم می زنیم سپس می گذاریم سوپ جا بیفتد.

مرحله یازدهم

در آخر گاهی سوپ را هم می زنیم تا ته آن نچسبد. سپس وقتی آش جا افتاد نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم سپس در بشقاب دلخواه می ریزیم. در آخر روی سوپ را با پیاز داغ و پیازچه داغ تزیین می کنیم سپس سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا