آشپزی

طرز تهیه آش گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آش گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش گوشت

آش گش یکی از آش های بابلی خوشمزه، خوش طعم و اصیل است که طعم فوق العاده ای دارد، این سوپ مقوی را می توانید به روش های مختلف با مواد مختلف درست کنید و به عنوان یک صبحانه خاص استفاده کنید، آش گوش طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه استاک گوشت به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
نخود فرنگی 1 فنجان
گوشت 200 گرم
پیاز خرد شده 1 قطعه
زردچوبه کافی
فلفل کافی
دارچین کافی
اجازه دهید پیاز کاراملی شود 3 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
نمک کافی
برنج کافی
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
گردوی خرد شده برای تزیین 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش گوشت

مرحله 1: نخودها را در آب خیس کنید

ابتدا نخودها را در ظرفی بریزید سپس مقداری آب روی آن بریزید و بگذارید از عصر تا صبح یا چند ساعت قبل از پخت خوب خیس بخورد و تورم آنها برطرف شود، در این مدت آب نخود را عوض کنید. چندین بار این کار به نخود کمک می کند تا بهتر خیس بخورد.

مرحله دوم: نخودها را آبکش کرده و داخل قابلمه بریزید

خیساندن نخود به این معناست که علاوه بر پف کردن، زودتر بپزد و در حین پخت آماده باشد، بعد از اینکه نخود خوب خیس شد و حجمش زیاد شد و پف کرد، نخود را آبکش کنید و در قابلمه بریزید.

مرحله 3: گوشت را به نخودهای داخل قابلمه اضافه کنید

سپس مقداری گوشت گوساله یا گوسفندی که شسته اید به آن اضافه کنید، بهتر است از گوشت گردن استفاده کنید زیرا بعد از آن سوپ جویدنی می شود، همچنین می توانید از مغز پای گوساله استفاده کنید که طعم عالی به سوپ می دهد.

مرحله چهارم: پیاز خرد شده و زردچوبه را به مواد اضافه کنید

برای پخت سریعتر گوشت می توانید آن را به قطعات کوچکتر خرد کنید سپس در قابلمه بریزید و پیاز را پوست بگیرید و خلال کنید و روی نخود و گوشت قرار دهید سپس مقداری زردچوبه به مواد داخل آن اضافه کنید. گلدان

مرحله 5: ادویه و آب را به مواد اضافه کنید و آنها را بجوشانید

سپس به ذائقه خود مقداری فلفل و دارچین روی مواد بریزید، با آنها مخلوط کنید، سپس مقداری آب روی مواد بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، اجازه دهید حدود دو تا سه ساعت گوشت و نخود خوب بپزند. و کاملا نرم شوند.

مرحله ششم: پیاز را خرد کرده و تفت دهید

در این فاصله پیاز را پوست کنده، ورقه های نازک می کنیم، سپس پیاز را در ماهیتابه می ریزیم، تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم، پیاز را مدام هم می زنیم تا نسوزند، پیاز آب آزاد می کند، سپس آب آن کم کم جمع می شود. و بافت آنها نرم می شود.

مرحله هفتم: به پیازها روغن اضافه کنید و تفت دهید

در این مرحله مقداری روغن داخل پیاز بریزید و هم بزنید تا روغن آب شود و پیاز کمی با روغن تفت داده شود تا طعم روغن کاملاً به خورد پیاز برود بهتر است از روغن محلی استفاده کنید. طعم فوق العاده ای دارد پیاز و سرگرمی روز به سوپ اضافه می شود.

مرحله هشتم: نمک و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید

وقتی پیاز تغییر رنگ داد و کاراملی شد، کمی نمک روی آن بریزید، نمک را با پیاز مخلوط کنید، سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید، هم بزنید تا زردچوبه تفت داده شود و خوب با پیاز مخلوط شود تا رنگ زردچوبه شود. باز می شود. و پیاز طلایی است.

مرحله نهم: دارچین را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید

سپس به ذائقه خود کمی دارچین به پیازها اضافه کنید، هم بزنید تا خوب قهوه ای و معطر شوند تا عطر دارچین به پیازها منتقل شود، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید پیازها با ادویه ها بپزند. آنها کاراملی می شوند و طعم آنها تغییر می کند.

مرحله 10: برنج و آب را در قابلمه بریزید و برنج را بجوشانید

سپس مقداری برنج نیم دانه را در قابلمه بریزید، اگر برنج نیم دانه در دسترس نبود، می توانید از برنج دانه بلند استفاده کنید و در قابلمه بریزید، سپس مقداری آب به آن اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید تا برنج پز

مرحله یازدهم: آب را به برنج اضافه کنید و آن را بجوشانید

دانه های برنج موجود در سوپ باید مانند دانه های برنج در پوسته زرد شکسته شود، اگر آب برنج جمع شد و مقدار آن کم است، در حین پخت آب بیشتری اضافه کنید، اما مراقب باشید زمانی که برنج خیلی شل و آبدار نیست، برنج باید کاملا نرم باشد و آبگوشت به غلظت لازم برسد.

مرحله 12: نخود و گوشت را جدا کرده و در دو کاسه جداگانه قرار دهید

سپس در قابلمه نخود و گوشت را که خوب پخته و نرم شده از روی حرارت خارج کرده و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت اولیه کاسته شود، نخودها را جدا کرده و در ظرفی می ریزیم و بعد می گذاریم گوشت را در ظرف دیگری بگذارید تا خنک شود

مرحله 13: آب گوشت را صاف کرده و نخود را با آن مخلوط کنید

آب گوشت را با صافی صاف کنید تا شفاف شود سپس آن را کنار بگذارید سپس نخودها را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و کاملا پوره کنید و اگر همزن ندارید می توانید از چرخ گوشت استفاده کنید و نخودها را آسیاب کنید تا بافت یکدست شود باید مساوی شوید.

مرحله چهاردهم: نخود و آب را به برنج اضافه کنید

سپس گوشت را رنده کرده و کنار می گذاریم وقتی برنج پخته و کاملا نرم شد، نخود و آب گوشت را به برنج اضافه کرده، خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس می گذاریم تا نصف بماند، همه مواد را با هم بجوشانیم.

مرحله 15: گوشت رنده شده را به سوپ اضافه کنید

بعد از نیم ساعت که قوام سوپ کاملا یکنواخت شد و همه مواد خوب جا افتادند، گوشت رنده شده را داخل قابلمه بریزید، سپس به بقیه مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت از یک دست درست می شود مدام هم بزنید تا نچسبد.

مرحله 16: سوپ را به عقب و جلو هم بزنید

در این مرحله باید به این نکته توجه کنید که سوپ را آنقدر هم بزنید تا بافت گوشت جدا شود و گوشت مانند حلیم نرم شود.

مرحله هفدهم: پیازهای کاراملی شده را به شکل سوپ خرد کنید

سپس بقیه پیازهای کاراملی شده را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند و بعد از اینکه طعم پیاز داغ کاراملی شده و دارچین پخش شد درب آن را ببندید و اجازه دهید سوپ با پیازها نیم ساعت دیگر بپزد. کارامل را بپزید و آماده کنید

مرحله هجدهم: آب گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

بعد از اینکه آب گوشت خوب پخت و غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد، سپس مایه را در ظرف مناسبی بریزید، سپس با مقداری پیاز کاراملی شده تزئین کنید.

مرحله 19: آب پرتقال یا آب لیموترش تازه را به سوپ اضافه کنید

سپس یک پرتقال تازه را از وسط نصف کنید، آب آن را بگیرید، روی سوپ بریزید تا عطر و طعم پرتقال به خورد مواد برود تا سوپ طعم فوق العاده ای پیدا کند، به جای آب پرتقال می توانید از آن استفاده کنید. آبلیموی تازه و مقدار آن را به میزان دلخواه روی سوپ بریزید.

مرحله بیستم: خورش را با گوشت تزیین کرده و سرو کنید

برای تزیین غذا می توانید از مقداری گردوی خرد شده نیز استفاده کنید و روی ظرف بریزید و روی آن را تزئین کنید سپس غذای گوشتی را به عنوان یک غذای خوشمزه، پرطرفدار و اصلی و یا یک صبحانه مقوی برای پذیرایی و مهمانی با دارچین و مخلفات مختلف سرو کنید. .


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا