سبک زندگی

طرز تهیه آلو بخارا با مرغ و آموزش درست کردن مرغ خوشمزه با آلو بخارا

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه آلو بخارا با مرغ

طرز تهیه آلو بخارا با مرغ ؛ آموزش درست کردن مرغ خوشمزه با آلو بخارا همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه آلو بخارا با مرغ

خورش آلو بخارا یک خورش مجلسی است که با برنج سرو می‌شود. برای تهیه این خورش، بهتر است از آلوی مرغوب و با کیفیت و تازه استفاده کنید. چرا که طعم دهنده اصلی این غذا محسوب می‌شود. مواد مورد نیاز برای تهیه خورش آلو بخارا با مرغ عبارتند از:

ران یا سینه مرغ ۳ عدد (می‌توان از هر دو همزمان استفاده کرد.)

آلو بخارای مرغوب ۱۶ عدد

پیاز درشت ۱ عدد یا ۲ عدد ریز

هویج بزرگ ۱ عدد یا ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

شکر به میزان لازم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)

آبلیمو به میزان لازم (حدود ۱ قاشق غذاخوری)

زردچوبه، ادویه‌های دلخواه (ترجیحا دارچین و ادویه کاری) و نمک به میزان لازم

زعفران به میزان لازم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)

روغن برای سرخ کردن مواد به میزان لازم
آب به میزان لازم

ابتدا مرغ را به‌خوبی سرخ کرده و کنار بگذارید. پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید، مرغ را به پیاز اضافه کرده و با کمی ادویه و زردچوبه مجدد تفت دهید. آب ریخته و اجازه دهید مرغ بپزد. (در این مرحله، می‌توانید یک برگ بو به مرغ اضافه کرده و پس از پخت، آن را خارج کنید.)

در یک ظرف، هویج خلال شده را سرخ می‌کنیم. نیاز نیست هویج زیاد سرخ شود و تغییر رنگ دهد. به هویج رب گوجه و ادویه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. مخلوط هویج و رب گوجه را به مرغ نیم‌پز شده اضافه می‌کنیم.

آلو‌ها را می‌شوییم. سپس در آب خیس کرده و کمی زمان می‌دهیم تا باز شوند. سپس آلو‌های خیس خورده را با آب‌شان درون مخلوط مرغ و هویج می‌ریزیم.

پس از پخت کامل مرغ و هویج و باز شدن آلوها، زعفران، نمک، ‌شکر و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورش جا بیافتد و مزه چاشنی‌ها به خورد مواد برود. (برای این مرحله ۱۵ تا ۳۰ زمان کافی است.)

دقت داشته باشید که این خورش طعمی ترش و شیرین دارد. بنابراین میزان نمک آن نباید زیاد باشد. در مصرف نمک برای خورش آلو بخارا دقت کنید. در نظر بگیرید که زمان طبخ این خورش نیز مانند دیگر خورش‌های ایرانی، تا حدی طولانی است و نمی‌توان آن را مانند غذاهای غیر ایرانی مثل پاستا زعفرانی یا خوراک مرغ و قارچ در زمان کوتاهی پخت. اما برای بیشتر شدن سرعت آشپزی، می‌توان مرحله پخت مرغ را در زودپز انجام داد.

آشنایی با دیگر خواص آلو بخارا

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آلو بخارا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آلو بخارا چیست

همانطور که می دانید آلو بخارا نوعی آلویی طلایی رنگ و خوشمزه است که معروف به آلو قطره طلا نیز میباشد .

خواستگاه آن در مناطق شمال شرقی ، شمال غربی کشور و نواحی کوهستانی برخی از استان های مرکزی است.

وجه تسمیه این نوع آلو به (بخارا ) به این جهت است که این آلو بیشتر در قدیم در خراسان کشت میشده است و از آن جا معروفیت خود را پیدا کرده و به این نام معروف شده است.

درخت آلو گیاهی خزان پذیر با برگهای متوسط و نوک تیز ، کناره اره ای ویا صاف وبدون کرک ومتناوب است .

گلها به صورت منفرد و یا خوشه که هر خوشه دارای ۵-۳گل می باشد . گلها دارای ۵ گلبرگ ، ۵ کاسبرگ ، خامه ، میوه و شفت معموﻷ یکدانه است .

شکوفه های آلو معموﻷ سفید رنگ و بدلیل داشتن ماده بنزالدئید قابل توجه برای زنبور عسل می باشد .

آلو بیشتر توسط پیوند روی پایه بذری ازدیاد می یابد .عمر مفید درخت آلو بخارا ۲۵ سال است.

آلو بخارا انواع مختلفی دارد که به خاطر محل تولید و نوع خشک کردن با هم تفاوت دارند.

خواص آلو بخارا برای ریه چیست

خوشبختانه آلو بخارا از نظر پتاسیم غنی بوده و در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است.

همچنین در آلو بخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامین A و ویتامین b6 وجود دارد.

همچنین در آلو بخارا، یک ماده شیمیایی به نام هیدروکسی فنیلی ساتین hydroxphenylisatin وجود دارد که موجب تحریک عضلات نرم روده بزرگ و کارایی بیشتر آنها شده و در نتیجه، شستشوی ریه و کبد بسیار مفید می باشد.

برای استفاده از این خواص آلو بخارا برای ریه، ابتدا باید حدود نیم کیلو آلو بخارا را به همراه ۴ لیوان پر آب در ظرفی شیشه ای بجوشانید.

و هم زمان در حین جوشاندن، چوب دارچین را به آن اضافه نمایید.

سپس در هنگامی که رنگ آلو بخارا تغییر کرد، آن را از روی شعله بردارید.

و اجازه دهید تا کاملا خنک کننده شود. پس از خنک شدن جوشانده آلو بخارا را از آب جدا نمایید. و در ادامه آلوها را کاملا له کنید.

تفاوت آلو بخارا با آلو خورشتی چیست

همانطور که می دانید آلو بخارا در دسته خشکبار قرار دارد و از خشک کردن آلو به دست می آید.

برای تهیه آن، ابتدا آلو قطره طلا را در آب جوشانده و پس از خشک شدن پوست آنرا کنده و میگذارند زیر نور آفتاب تا خشک شود و به آن آلوی خشک و خورشتی نیز می گویند.

خواص آلو بخارا برای زنان

مصرف آل و بخارا در دوران بارداری فواید زیادی برای خانم ها دارد.

یکی از متدوال ترین مشکلات در خانم ها کم خونی است که آلو بخارا به دلیل داشتن آهن بسیار بالا باعث می شود که این مشکل در خانم ها از بین برود.

خواص آلو بخارا و خاکشیر

برای کاهش عطش به خصوص در دوران روزه داری بسیار موثر است.

برای پیشگیری و درمان یبوست بسیار موثر است.

طرز تهیه آلو بخارا

شما به چند روش می توانید آلو بخارا درست کنید که در زیر برای شما توضیح می دهیم.

اولین روش درست کردن آلو بخارا این است که آلو را شسته و در معرض نور خورشید قرار دهید تا خشک شود.البته در این روش رنگ آلوها کدر می شود و رطوبت آلوها خیلی کم است.

دومین راه که خیلی خوب و موثر است استفاده از دستگاه خشک کن آلو است که در انواع و اقسام اندازه و قیمت در بازار موجود است.

سومین روش استفاده از روش تیزابی است.کافش است که مقداری آب و پودر کربنات پتاسیم خوراکی را با روغن سبزه ترکیب کنید تا تیزاب حاصل شود.

حالا آلوها را در تیزاب بریزید تا خشک شوند.می توانید مدت کمی هم در معرض نور خورشید قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

آلو بخارا برای زخم معده

کسانی که مبتلا به زخم معده هستند باید در مصرف این ماده غذایی احتیاط کنند و حتما تحت نظر پزشک مصرف کنند.

آلو بخارا برای سرفه

بر اساس اطلاعات گرفته شده از طب سنتی می توانیم بگوییم که آلو بخارا برای برای کسانی که سرفه می کنند و سینه درد دارند مفید است.

اگر ۵۰۰ گرم آلو بخارا را در ۲ لیتر آب بجوشانید تا پخته و نرم شود و صاف کنند و با قدرى شکر شیرین کرده، گرم یا سرد بخورند مسهل خوب و بى اذیتى براى گرم مزاج ها است.

همچنین مفید سینه، تا حدى که برای افرادی که سرفه می‌کنند و سینه درد دارند، مفید است بر خلاف سایر ترشی‌ها که مضر شش و سینه است.

آلو بخارا برای دیابتی ها

آلو بخارا در شاخص گلوکز رتبه‌ی بسیاری پایینی دارد، بنابراین خوردن آلو میزان قند خون را کنترل می‌کند و

خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد. فیتونوترینت‌های موجود در آلو بلافاصله بعد از این‌که غذایتان را خوردید ترشح گلوکز در خون را کنترل می‌کند و

افزایش ناگهانی انسولین را بین وعده‌های غذایی کنترل می‌کند.

بنابراین توصیه می‌شود بیماران دیابتی آلو را در رژیم غذایی‌شان بگنجانند چون وضعیت‌شان را حادتر نمی‌کند و سلامت‌شان را حفظ می‌کند.

متخصصان طب سنتی برای درمان دیابت در دوران بارداری مصرف آلو بخارا را تجویز می کنند.

آلو بخارا چاقی صورت

برای چاقی صورت روزانه پنج عدد آلو بخارا میل کنید چرا که تحقیقات نشان داده میزان آنتی اکسیدان آلو بخارا بسیار بالا می باشد و این برای پر حجم کردن صورت بسیار مناسب است.

آلو بخارا در شیردهی

مصرف آلو بخارا به واسطه ویتامین ها و املاح فراوانی که دارد در دوره شیردهی توصیه شده است

چرا که برای سلامتی مادر و کودک مفید است و باعث تقویت شیر مادر می شود.

اگر مادری در دوره بارداری و شیردهی آلو بخارا مصرف کند هوش بچه اش بیشتر می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا