آشپزی

طرز تهیه ادویه پلویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چاشنی پلو

چاشنی پلویی یکی از انواع ادویه های مخلوط است که برای تهیه انواع غذاهای پلویی استفاده می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه چاشنی پلو برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای ادویه پلو
پودر دارچین 2 قاشق غذاخوری
پودر هل 2 قاشق چایخوری
پودر زیره 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه (اختیاری) 2 قاشق چایخوری
پودر رزماری 4 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 عدد کوچک
پودر میخک ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه چاشنی پلو

مرحله اول

برای تهیه چاشنی ساده پلو ابتدا جوز هندی را با دندانه های ریز رنده شده رنده کنید. سپس رزماری، میخک، رازیانه، تخم گشنیز و هل را داخل آسیاب بریزید، سپس مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا که ادویه ها کاملا پودر شده اند. آنها را در صافی می گذاریم سپس صاف می کنیم. سپس پودر زنجبیل را به همراه جوز هندی، فلفل سیاه و پودر دارچین به ادویه های پودر شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

سطح سوم

توجه داشته باشید که به دلیل سرد بودن برنج می توانید از این ادویه در تهیه هر نوع پلو استفاده کنید تا سردی برنج را از بین ببرید. سپس یک ظرف شیشه ای درب دار انتخاب می کنیم و پس از آن داخل آن را با یک دستمال تمیز پاک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله چاشنی پلو را در ظرف شیشه ای ریخته سپس درب آن را محکم ببندید. در آخر چاشنی پلو را در جای خشک و خنک قرار می دهیم و در تهیه هر نوع غذای پلو از آن استفاده می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا