آشپزی

طرز تهیه ادویه پلو با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه برنج مرغ تند

مرغ تند پلو یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ تند پلو به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 3 نفر
سینه و ران مرغ 500 گرم
برنج 3 لیوان
پیاز 2 عدد وسط
کره 50 گرم
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینیها 1 قطعه
پودر زیره 2 قاشق چایخوری
پودر دارچین و پودر گل رز هر کدام 1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی و پودر هل هر کدام 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز و پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری از هر کدام
زردچوبه، نمک و فلفل قرمز کافی

طرز تهیه برنج مرغ تند

مرحله اول

برای تهیه چاشنی خوشمزه پلو ابتدا برنج را شسته و در ظرف مناسبی با کمی آب و 2 قاشق چایخوری نمک می گذاریم سپس به مدت 1 ساعت در آب می گذاریم تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا پیاز را نازک خلال کرده و به همراه کمی روغن مایع در تابه مناسبی بریزید سپس تابه را روی اجاق بگذارید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس تکه های مرغ را در تابه می گذاریم.

سطح سوم

در این مرحله تکه های مرغ را از دو طرف خوب تفت دهید سپس مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و زعفران دم کرده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. حالا ۱ فنجان آب به ماهیتابه اضافه کنید و درب آن را ببندید.

مرحله چهارم

سپس سینه مرغ و گوشت پای مرغ را می گذاریم کاملا بپزد و سس غلیظ شود. حالا ادویه پلو که شامل پودر گلاب، پودر جوز هندی، پودر گشنیز، پودر هل، پودر زیره و پودر دارچین می باشد را در ظرفی می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا ادویه پلو را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوشد سپس برنج را آبکش کرده و به قابلمه آب در حال جوش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله برنج را به مدت 8-12 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا پخت اولیه آن تمام شود. پس از گذشت این مدت زمانی که برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکشی کنید.

مرحله هفتم

سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید، سپس با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود. حالا در قابلمه ای مناسب مقداری روغن مایع بریزید و سیب زمینی های خلال شده را داخل آن بریزید.

مرحله هشتم

در این مرحله یک لایه برنج را داخل قابلمه بریزید و روی ادویه های مخلوط شده بمالید سپس به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. حالا شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم.

مرحله نهم

سپس کره را به همراه زعفران دم کرده در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملا آب شود سپس مخلوط کنید و روی برنج بمالید و درب آن را ببندید.

مرحله دهم

در این مرحله درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم ادویه پلو 45 دقیقه روی آتش بماند تا دم بکشد. بعد از این مدت وقتی ادویه پلو دم کشید، هم می زنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم.

مرحله یازدهم

در این مرحله تکه های سینه و پای مرغ پخته شده را در ظرف روی چاشنی پیلو قرار می دهیم. سپس سس مرغ را در بشقاب کوچکی می ریزیم سپس برنج را با مرغ همراه با ادویه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا