طرز تهیه ارده کنجد با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ارده کنجد را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه آرد کنجد
آرد کنجد یکی از مغذی ترین و محبوب ترین میان وعده های بین المللی است که معمولا با آب انگور سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه آرد کنجد برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای آرد کنجد | |
کنجد | 500 گرم |
روغن کنجد یا روغن مایع | 2 تا 4 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه آرد کنجد
مرحله اول
برای تهیه آرد کنجد در منزل ابتدا باید کنجد مناسب تهیه کنیم. برای این منظور استفاده از کنجد سفید توصیه می شود و هرگز از کنجد با پوست استفاده نکنید.
مرحله دوم
در این مرحله کنجد پوست کنده را در تابه مناسبی می ریزیم سپس تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به آرامی شروع به تفت دادن می کنیم. کنجد باید خوب تفت داده شود تا طلایی شود.
سطح سوم
بعد از اینکه عطر مطبوع کنجد بلند شد و رنگ آن کاملا طلایی شد ظرف را از روی حرارت برداشته و می گذاریم کاملا خنک شود سپس داخل میکسر می ریزیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که برای تهیه ارده باید از همزن استفاده کنیم تا در حین هم زدن کره اضافه کنیم. سپس کنجد را چند ثانیه هم می زنیم تا پودر یکدستی شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه کنجد یکدست شد کمی روغن کنجد یا در صورت نبود روغن کنجد کمی روغن مایع به مخلوط کن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا آرد به غلظت دلخواه برسد.
مرحله ششم
برای اینکه همزن برای مدت طولانی روشن نشود، هر چند دقیقه یکبار آن را خاموش می کنیم. در آخر کنجد را به هم زدن ادامه می دهیم و روغن را به غلظت دلخواه اضافه می کنیم سپس آرد را در ظرفی درب دار می ریزیم.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که از آنجایی که آرد خانگی حاوی مواد نگهدارنده نیست، می توانیم آن را به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنیم. نکته دیگر اینکه از هر پیمانه کنجد می توانیم نیم پیمانه آرد درست کنیم.
5
2