سبک زندگی

طرز تهیه اسفناج خشک شده

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه اسفناج خشک شده

طرز تهیه اسفناج خشک شده ؛ دستور تهیه اسفناج خشک شده چیست همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه اسفناج خشک شده

خشک کردن اسفناج به سه روش امکان پذیر است. روش اول با فر، روش دوم به صورت صنعتی و روش سوم در محیط آزاد که در ادامه به دو روش خواهیم پرداخت.

در محیط آزاد

مرحله اول: برگ اسفناج‌هایی که زرد هستند یا دانه‌های زرد و قهوه‌ای دارند جدا می‌کنیم.
مرحله دوم: اسفناج‌های پاک شده را خوب می‌شوییم تا گل و لای میان سبزی‌ها کاملاً از بین بروند.
مرحله سوم: اسفناج‌های پاک شده را خرد می‌کنیم. دقت داشته باشید هر چه سبزی‌ها را خردتر کنیم زود تر خشک می‌شوند.
مرحله چهارم: اسفناج‌های خرد شده را در محیط آزاد در قسمت سایه قرار می‌دهیم تا کاملاً خشک شوند اگر اسفناج‌ها را مقابل آفتاب قرار دهید رنگ آن تغییر کرده و تیره‌تر خواهد شد.
مرحله پنجم: اسفناج‌های خشک شده را بسته بندی و در جای خشک و تاریک نگهداری کنید. سبزی خشک شده تا ۱۲ ماه قابل نگهداری است.
داخل فر

مرحله اول: برگ اسفناج‌هایی که زرد هستند یا دانه‌های زرد و قهوه‌ای دارند جدا می‌کنیم.
مرحله دوم: اسفناج‌های پاک شده را خوب می‌شورییم تا تا گل و لای موجود میان سبزی‌ها کاملاً از بین برود.
مرحله سوم: برگ‌های پاک شده اسفناج را کاملاً خرد می‌کنیم؛ زیرا هر چقدر سبزی‌ها را خردتر کنیم زودتر خشک می‌شوند.
مرحله چهارم: اسفناج‌های خرد شده را داخل فر می‌گذاریم. درجه فر را روی پایین‌ترین حرارت تنظیم می‌کنیم.
مرحله پنجم: به طور مداوم هر ۵ دقیقه یک بار سبزی‌ها را داخل سینی فر جابه جا می‌کنیم تا نسوزد.
مرحله ششم: اسفناج‌های شما کاملاً خشک شده است. بسته بندی کنید و در جای تاریک و خشک نگهداری کنید. سبزی خشک شده به مدت یک سال قابل نگهداری است.

آشنایی با دیگر خواص اسفناج

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص اسفناج آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با اسفناج

اسفناج یک گیاه گلدار و یک ساله است که ساقه و برگ های بسیار لطیفی دارد. نکته جالب در مورد اسفناج این است که بر خلاف تصور عموم که اسفناج را یکی از منابع غنی آهن می دانند ، در هر ۱۰۰ گرم اسفناج خام فقط ۳٫۵ میلی گرم آهن موجود است.معروف ترین هم خانواده اسفناج ، کینوا است.

اسفناج سرشار از کاروئیدهای لوتئین و گزانتین است که این کاروئیدها می توانند باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد در بدن شوند. اسفناج به نسبت سبزیجات دیگر دارای فیبر دو برابر می باشد که به همین جهت برای دستگاه گوارش بسیار مفید است.

درمان کبد چرب

اسفناج دارای کربوهیدرات ، آب و آنتی اکسیدان فراوان می باشد که برای سلامت کبد مفید است. اسفناج برای سم زدایی بدن و درمان کبد چرب موثر است.

کاهش استرس و افسردگی

در اسفناج روی و منیزیم به میزان لازم وجود دارد که باعث کاهش استرس و اضطراب شده و برای درمان افسردگی مفید است. شما می توانید برای جلوگیری از بی خوابی از اسفناج کمک بگیرید.

تقویت سیستم ایمنی

در اسفناج ویتامین آ به مقدار کافی وجود دارد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای جلوگیری از بیماری های عفونی مفید است.

اگر می خواهید از بیماری های عفونی مختلف در امان باشید اسفناج بخورید.

یک فنجان اسفناج حدود ۳۳۷ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین آ را تامین می کند.

ضد آفتاب طبیعی

جالب است بدانید اسفناج در میان افرادی که به خواص مواد غذایی علاقمند هستند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی شناخته می شود. دلیل این امر این است که اسفناج سرشار از ویتامین های گروه B می باشد و به همین جهت می تواند از پوست بدن در مقابل اشعه های مضر خورشید محافظت کند.

اشعه های UV برای پوست بدن انسان مضرر هستند و حتی می توانند در دراز مدت باعث بیماری های پوستی شدید مثل سرطان پوست شوند. از این رو برای جلوگیری از آفتاب سوختگی حتما اسفناج را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

درمان جوش و آکنه

نوشیدن آب اسفناج برای پاکسازی موضعی پوست و پاکسازی جوش و آکنه موثر است. آب اسفناج را با کمی آب ترکیب کنید و بر روی پوست خود قرار دهید. این کار را به مدت ۲۰ دقیقه انجام دهید و سپس با آب سرد بشویید.

درمان یبوست

اسفناج دارای فیبر نامحلول می باشد که برای حرکات روده موثر است و از یبوست پیشگیری می کند.

شما می توانید اسفناج را برای هضم راحت تر میل کنید و برای درمان نفخ از اسفناج استفاده کنید.

درمان دیابت

این سبزی دارای خاصیت ضد دیابت می باشد که مصرف آن برای افزایش سطح حساسیت به انسولین موثر است. آنتی اکسیدان های موجود در این سبزی از تغییرات اکسیداتیو بدن پیشگیری می کند.

سلامت چشم

اسفناج دارای آنتی اکسیدان های لوتئین و زاکسنتین می باشد که برای جلوگیری از بیماری های چشمی مانند آب مروارید موثر است. اگر می خواهید از غشای مخاطی و بینایی خود مراقبت کنید بهتر است اسفناج میل کنید.

اسفناج برای رژیم لاغری و کاهش وزن

اسفناج یکی از سبزیجات عالی برای کاهش وزن می باشد که دارای کالری ناچیزی است.

فیبر موجود در اسفناج باعث هضم بهتر غذا شده و باعث ایجاد احساس سیری در افراد می شود.

عصاره اسفناج مکملی خوراکی برای کاهش وزن است که از برگ‌های اسفناج تهیه می‌شود.

عصاره اسفناج، پودر سبزرنگی است که می‌توان آن را با آب یا انواع اسموتی ترکیب و مصرف کرد.

عصاره اسفناج به شکل‌های مختلفی از جمله کپسول هم عرضه می‌شود.

این پودر حاوی کنسانتره تیلاکوئیدهای برگ اسفناج است. تیلاکوئید، ساختارهای میکروسکوپی موجود در کلروپلاست سلول‌های گیاهان سبز است.

رژیم لاغری سه روزه برای کاهش وزن با اسفناج

صبحانه : ۲ عدد تخم مرغ پخته و نصف گریپ فروت است.

میان وعده : ۱ عدد ‫‏هویج‬ + ۱ عدد ‫سیب

‬ نهار : شامل سبزیجات برگ دار و یک عدد سینه مرغ آب پز یا کبابی + یک عدد گوجه فرنگی + لیمو ترش.

میان وعده : ‫‏میوه‬ فصل به دلخواه ۱ عدد

شام : نرگسی = دو عدد تخم مرغ + یک لیوان اسفناج پخته + یک عدد ‫‏گوجه‬ فرنگی + یک عدد خیار + لیموترش

در طول روز ۸ لیوان آب + ‫چای‬ ( به دلخواه ) با ۳ عدد خرما این رژیم غذایی کالری کمی دارد.

توجه داشته باشید که اسفناج به هر صورتی مصرف شود باعث لاغری شما می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا