آشپزی

طرز تهیه املت سوجوک با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه املت سوجوک

املت سوجوک یکی از انواع صبحانه های لذیذ و خوش طعم است که تهیه آن بسیار آسان است.می توانید از این املت خوشمزه برای صبحانه یا به عنوان یک غذای ساده و سریع استفاده کنید.املت سوجوک که طرفداران زیادی دارد به روش های مختلفی درست می شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه املت سوجوک در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سوجوک 100 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
قارچ 6 عدد
فلفل سبز نصف 1 عدد
نمک به مقدار مورد نظر
فلفل به مقدار مورد نظر
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی

طرز تهیه املت سوجوک

مرحله 1: تخم مرغ ها را هم زده و ادویه ها را با آنها مخلوط کنید

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می‌زنیم تا گلوله و کاملاً یکدست شوند، سپس کمی نمک و فلفل به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم و فلفل اضافه می‌کنیم. آنها در حال رفتن هستند

مرحله 2: سوجوکا و قارچ ها را خرد کنید

سپس سوجوک ها را قاچ کرده، کنار بگذارید، سپس قارچ ها را بشویید، خشک کنید، قسمت های آسیب دیده را از قارچ جدا کنید، سپس قارچ ها را قاچ کرده و کنار بگذارید، سپس فلفل دلمه ای را شسته و خشک کنید.

مرحله 3: فلفل دلمه ای را خرد کنید

سپس فلفل ها را نگینی خرد کنید بهتر است از فلفل های قرمز و زرد و سبز استفاده کنید اما اگر نبود می توانید از یک یا دو رنگ استفاده کنید سپس به صورت نگینی کوچک برش بزنید.

مرحله 4: سوجوس را سرخ کنید

سپس سوجوکی ها را بدون روغن در تابه می چینیم، روی حرارت ملایم می گذاریم تا سرخ شوند، بعد از اینکه یک طرف سرخ شدند برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود، سوجوکی روی آنها روغن می ریزد. خود و با روغن قرمز می شوند.

مرحله 5: قارچ و فلفل دلمه ای را سرخ کنید

سپس سوجوکا را از ماهیتابه خارج کرده، در ظرف دیگری بریزید، سپس در همان ماهیتابه قارچ ها را بریزید و کمی تفت دهید، سپس فلفل های رنگی را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با قارچ تفت دهید تا عطر فلفل ها پخش شود. و با قارچ ها مخلوط می شوند

مرحله ششم: تخم مرغ های زده شده را به مواد اضافه کنید

سپس سوجوک ها را در ماهیتابه بریزید و با بقیه محصولات مخلوط کنید و همه چیز را با هم کمی تفت دهید سپس تخم مرغ هایی را که از قبل زده اید روی مواد ریخته و اجازه دهید تخم مرغ ها با حرارت ملایم خوب بجوشد و همه مواد به هم بچسبند. ، تا زمانی که سوجوک املت آماده شود.

مرحله هفتم: املت سوجوک را تزئین کرده و سرو کنید

وقتی تخم‌مرغ‌ها پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس املت سوجوک را در ظرف مناسبی بریزید و با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزیین کنید، سپس به عنوان یک صبحانه خوشمزه و سالم سرو کنید. انواع دارچین و تاپینگ ..

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا