آشپزی

طرز تهیه املت فرانسوی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه املت فرانسوی

املت فرانسوی یکی از صبحانه های کافه ای شیک و خوشمزه است که نشات گرفته از فرانسه است تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را مشاهده کنید. طرز تهیه املت فرانسوی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
یک تخم مرغ 3 عدد
فلفل 2 قاشق غذاخوری
جعفری 1 قاشق غذاخوری
ژامبون 2 برگ
پیتزا با پنیر 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودر سیر کافی

طرز تهیه املت فرانسوی

مرحله اول

برای تهیه یک املت فرانسوی خوشمزه، ابتدا فلفل را بشویید و از دانه ها پاک کنید، سپس آن را به صورت سنگ های کوچک برش دهید. سپس یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا گلوله نشوند. سپس نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ادویه ها در تخم مرغ حل شوند.

سطح سوم

حالا ژامبون را به ورقه های نازک برش دهید و کنار بگذارید. در مرحله بعد فلفل های خرد شده را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا فلفل ها و تخم مرغ ها با هم ترکیب شده و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب انتخاب می کنیم سپس کف آن را با کمی روغن چرب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس مخلوط تخم مرغ را در تابه پخش می کنیم و می گذاریم تخم مرغ سفت شود.

مرحله پنجم

پس از پخت کامل تخم مرغ، برش های ژامبون را به همراه پنیر پیتزا در بالای املت قرار دهید، سپس یک طرف املت را روی برش های ژامبون قرار دهید. سپس درب تابه را می بندیم.

مرحله ششم

در آخر اجازه دهید پنیر پیتزا داخل املت کاملا آب شود. بعد از اینکه پنیر پیتزا کاملا آب شد املت را به آرامی در بشقاب مورد نظر بریزید و در صورت تمایل با خیارشور و سس سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا