طرز تهیه املت هندی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه املت هندی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه املت هندی
املت هندی یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه در هند است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه املت هندی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پیاز | 500 گرم |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
فلفل قرمز | 1 قطعه |
گشنیز | 3 قاشق غذاخوری |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 قرص |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | کافی |
کره، پاپریکا و تخم گشنیز | کافی |
طرز تهیه املت هندی
مرحله اول
برای تهیه یک املت هندی ساده ابتدا فلفل قرمز را بشویید سپس آن را ریز خرد کنید. بعد گشنیز را می شوییم و در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود.
مرحله دوم
حالا گشنیز را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس فلس های پیاز را برداشته و می شوییم و سپس به صورت ورقه های نازک برش می دهیم و در ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم.
سطح سوم
در این مرحله کمی روغن مایع داخل تابه می ریزیم سپس پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. سپس زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا زردچوبه سرخ شود.
مرحله چهارم
حالا پوست سیر را جدا می کنیم و با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم و به همراه فلفل به پیاز اضافه می کنیم. سپس به پخت ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود و بعد از آن بوی خامی فلفل از بین می رود.
مرحله پنجم
در این مرحله نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، تخم گشنیز و سرکه را به مواد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و درب تابه را می بندیم تا مواد به مدت 2 دقیقه پخته شوند. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
سرگرمی روز وقتی بافت تخم مرغ ها از لخته خارج شد به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و دوباره درب تابه را می بندیم. سپس می گذاریم تخم مرغ کاملا سفت شود سپس املت هندی را با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.
5
2