آشپزی

طرز تهیه املت هندی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه املت هندی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه املت هندی

املت هندی یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه در هند است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه املت هندی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز 500 گرم
یک تخم مرغ 4 عدد
فلفل قرمز 1 قطعه
گشنیز 3 قاشق غذاخوری
سرکه 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 قرص
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه کافی
کره، پاپریکا و تخم گشنیز کافی

طرز تهیه املت هندی

مرحله اول

برای تهیه یک املت هندی ساده ابتدا فلفل قرمز را بشویید سپس آن را ریز خرد کنید. بعد گشنیز را می شوییم و در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود.

مرحله دوم

حالا گشنیز را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس فلس های پیاز را برداشته و می شوییم و سپس به صورت ورقه های نازک برش می دهیم و در ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم.

سطح سوم

در این مرحله کمی روغن مایع داخل تابه می ریزیم سپس پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. سپس زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا زردچوبه سرخ شود.

مرحله چهارم

حالا پوست سیر را جدا می کنیم و با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم و به همراه فلفل به پیاز اضافه می کنیم. سپس به پخت ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود و بعد از آن بوی خامی فلفل از بین می رود.

مرحله پنجم

در این مرحله نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، تخم گشنیز و سرکه را به مواد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و درب تابه را می بندیم تا مواد به مدت 2 دقیقه پخته شوند. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

سرگرمی روز وقتی بافت تخم مرغ ها از لخته خارج شد به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و دوباره درب تابه را می بندیم. سپس می گذاریم تخم مرغ کاملا سفت شود سپس املت هندی را با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا