طرز تهیه اناربیج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اناربیج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه انار
اناربیج یکی از غذاهای لذیذ و محلی کشورمان است که اصل آن شمال کشورمان است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه انار برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گردو | 200 گرم |
رب ترش انار یا ملاس | 1 قاشق غذاخوری |
سبزیجات معطر | 100 گرم |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه انار
مرحله اول
من آماده می کنم انار خوشمزه در ابتدای کار سبزی های معطر را که شامل نعناع، گشنیز، جعفری و تره است، ریز خرد می کنیم، سپس در تابه مناسبی با کمی روغن مایع می گذاریم و روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله دوم
سپس سبزی را خوب تفت می دهیم تا سرخ شود. توجه داشته باشید که تفت دادن سبزیجات بیشتر باعث تیره شدن رنگ خورش می شود. بعد از اینکه سبزی را خوب سرخ کردید، آن را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
سطح سوم
حالا یک عدد پیاز را ریز خرد می کنیم و در قابلمه مناسبی با روغن مایع می ریزیم و روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا رنگشان روشن و طلایی شود. سپس گردوها را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله گردوی پودر شده را به خورش پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. بعد از ۱ دقیقه رب انار ملس را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم
حالا در تابه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و کمی تفت دهید تا ادویه ها سرخ شوند. سپس 4 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید گردو به مدت 4 ساعت روی حرارت ملایم خوب بپزد.
مرحله ششم
بعد از گذشت 1 ساعت که گردوها داخل روغن افتاد حالا پیاز را با دندانه های ریز رنده شده رنده کرده و از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و کمی نمک و فلفل و زردچوبه در ظرفی می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله با دست چند دقیقه مواد داخل کاسه را ورز می دهیم تا چسبندگی لازم حاصل شود. حالا روی کاسه را سلفون می کنیم و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا سس گوشت استراحت کند.
مرحله هشتم
پس از استراحت آبگوشت، تابه مناسبی را روی اجاق قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید تا خوب داغ شود. حالا آب گوشت را به اندازه یک گردو جدا می کنیم و در دست به شکل توپ در می آوریم.
مرحله نهم
سپس کوفته ها را در روغن می ریزیم و خوب تفت می دهیم. وقتی کوفته ها سرخ شدند به همراه سبزی سرخ شده به قابلمه اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
مرحله دهم
حالا می گذاریم انار روی اجاق بجوشد تا کاملا جا بیفتد و روغن روی آن جمع شود. بعد از 1 ساعت تا 1 ساعت و 30 دقیقه این غذای خوشمزه را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج زعفرانی سرو کنید. نوش جان.
5
1