آشپزی

طرز تهیه اوشی پلو با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

نحوه تهیه آن اوشی پلو

اوشی پلو یا پلو تاجیکی یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل تاجیکستان است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه اوشی پلو برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
پیاز گرانبها خرد شده 2 عدد
سیر له شده 4 عدد قرص
گوجه فرنگی گرانبها بدون پوست 3 عدد
اسفناج 1 تا 2 دسته
نخود پخته شده 1 لیوان و نیم
ارد کافی
آب برای مخلوط کردن با آرد با مقدار لازم
سوپ ماکارونی تا جایی که لازم است
آلو خیس شده یک فنجان
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین تا جایی که لازم است

طرز تهیه اوشی پلو

مرحله 1: پیاز را پوست گرفته و خرد کنید

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشویید دایره ای خرد کنید سپس داخل قابلمه ای کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود در این مرحله می توانید به سلیقه خود به جای روغن حیوانی از روغن حیوانی استفاده کنید. از روغن مایع استفاده کنید.

مرحله 2: پیاز و گوشت را سرخ کنید

سپس نصف مقدار پیاز را در قابلمه بریزید، اجازه دهید پیاز داخل آن خوب سرخ شود، پیاز روشن و طلایی رنگ شود، سپس گوشتی را که از قبل به اندازه های دلخواه و مناسب برش داده اید، به همراه پیاز سرخ شده است

مرحله 3: پیاز باقی مانده و هویج های نازک برش را اضافه کنید

سپس اجازه دهید گوشت ها آب و رنگ خود را گرفته و همه قسمت ها را سرخ کرده و داخل روغن بریزند سپس باقیمانده پیازهای خرد شده را روی گوشت ها بریزید سپس هویج ها را که از قبل پوست گرفته اید خلال و نازک بریزید و روی آن ها بریزید. گوشت ها را در تابه و هم بزنید.

مرحله 4: کشمش و زردچوبه را اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری کشمش را که از قبل تمیز کرده اید به مواد اضافه کنید سپس مقداری زردچوبه روی مواد بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا رنگ زردچوبه روشن شود سپس ادویه اصلی این غذا که زیره است را اضافه کنید. به مواد و خوب مخلوط کنید و سرخ کنید

مرحله 5: ادویه ها و آب را به اوشی پیلو اضافه کنید

مقدار زیره به ذائقه و ذائقه شما بستگی دارد، می توانید کم و بیش روی مواد بریزید، سپس فلفل سیاه را به مخلوط مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید، عطر ادویه ها داخل مواد پخش شود، کمی آب بریزید. داخل مخلوط مواد، خوب مخلوط کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ششم: سیر را روی برنج قرار دهید

سپس اجازه دهید آب بجوشد سپس یک حبه سیر کامل را روی مواد قرار دهید، در قابلمه را ببندید، اجازه دهید گوشت خوب بپزد و قوام آنها نرم شود، سیر را از آن جدا کنید.

مرحله هفتم: تست شوری غذا و ریختن برنج در قابلمه

سپس مقداری نمک در قابلمه بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید، سپس مقداری از مواد را بچشید و مقدار نمک را بررسی کنید، سپس برنجی را که از شب قبل یا چند ساعت قبل در آب خیس کرده بودید و نمک بزنید. قابلمه را بریزید.

مرحله هشتم: آب را به قابلمه اضافه کنید

توجه کنید، نکته مهمی که برای تهیه این غذا باید رعایت کنید این است که برنج را روی گوشت قرار دهید و گوشت ته قابلمه باشد، سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی مواد بریزید و اجازه دهید تا آب برود. شروع به جوشیدن کند

مرحله نهم: برنج را بجوشانید و سیر را روی آن بگذارید

وقتی آب به نقطه جوش رسید کم کم تبخیر می شود و مقدار آن کم می شود به طوری که برنج بلند و نیم پز می شود و با پشت قاشق سوراخ هایی روی برنج ایجاد می کنیم سپس یک بوته سیر روی برنج می گذاریم و روی آن را می پوشانیم. . قابلمه با درب آن را محکم ببندید.

مرحله دهم: برنج را بجوشانید و در ظرف مناسبی بریزید

سپس برنج را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت می گذاریم خوب بپزد و تمام می شود، زمان پخت برنج بسته به درجه حرارت کمی متفاوت است، بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید، سپس اوشی پلو یا پلو تاجیکی در ظرف مناسب سرو بریزید.

مرحله یازدهم: اوشی پلو را تزئین کرده و سرو کنید

سپس روی اوشی پلو را با مقداری برگ نعناع، ​​ریحان و شوید تازه تزیین کنید، می توانید اوشی پلو را با توجه به ذائقه و سلیقه خود تزیین کنید، سپس این غذای لذیذ و بدیع را برای پذیرایی و مهمانی ها با سالاد و ترشی انواع دارچین و دارچین سرو کنید. تزئین .سرویس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا