آشپزی

طرز تهیه بابا غنوش +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بابا غنوش

بابا غنوش یکی از انواع غذاهای خوشمزه لبنانی است که طعم آن به دلیل بادمجان کبابی به میرزا قاسمی نزدیک می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بابا غنوش در ادامه با سایت آموزشی سرگرمی روز همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد کوچک
سیر ۲ حبه
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
ارده ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کافی

طرز تهیه بابا غنوش

مرحله اول

برای تهیه بابا غنوش خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته، سپس روی حرارت گاز یا زغال قرار می دهیم تا بادمجان ها مغز پخت و کبابی شوند. در ادامه بادمجان های کبابی را به مدت ۱۰ دقیقه درون ظرف درب بسته می گذاریم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان پوست بادمجان ها را به راحتی جدا می کنیم، سپس با چنگال له کرده و درون کاسه می ریزیم. در ادامه سیرها را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه آب لیمو ترش تازه به پوره بادمجان اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا ارده را به همراه سیر رنده شده و روغن زیتون (که بهتر است از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید) به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه نمک غذا را اندازه کرده و هم می زنیم.

مرحله چهارم

در نهایت بابا غنوش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه دانه های انار و جعفری خرد شده تزیین می کنیم. در ادامه بابا غنوش را بسته به نوع سلیقه با چیپس کراکر یا نون تورتیلا سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا