سبک زندگی

طرز تهیه بادام شور و نحوه درست کردن بادام شور در منزل چگونه است

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بادام شور

طرز تهیه بادام شور ؛ نحوه درست کردن بادام شور در منزل چگونه است همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه بادام شور

بادام شوری که در یان مطلب توضیح داده شده است به خودی خود شور است.

برای اطلاعات بیشتر طرز تهیه بادام شور را نیز برای شما آموزش می دهیم.

بادام خام ۱ کیلوگرم

نمک ۳ قاشق غذاخوری

آب ۴ استکان

آب لیمو ترش ۶ قاشق غذاخوری

برای تهیه بادام شور خوشمزه و مخصوص ابتدا بادام خام را درون یک تابه مناسب و جادار می ریزیم،

سپس آب و نمک را با هم داخل یک ظرف جداگانه ترکیب می کنیم، به صورت که نمک به طور کامل حل شود.

در این مرحله آب نمک را به بادام اضافه می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم

و آب لیمو ترش را به مواد اضافه می کنیم. حرارت زیر تابه باید متوسط باشد تا آب درون تابه پس از چند دقیقه شروع به جوشیدن کند.

حالا باید مواد را به خوبی هم بزینم تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود. هم زدن بادام را باید ادامه دهیم

تا روی بادام نمک خشک شود و نمک های باقیمانده درون تابه که به تابه چسبیده اند قهوه ای رنگ شوند.

پ از اینکه بادام شور آماده شد، بادام ها را درون یک صافی مناسب می ریزیم

و کمی تکان می دهیم تا نمک اضافی چسبیده شده به بادام بریزید. در ادامه بادام ها را روی یک دستمال تمیز پهن می کنیم تا سرد شوند.

توجه داشته باشید که بادام ها ممکن است هنگام تفت دادن با آب نمک کمی نرم شوند،

ولی پس از سرد شدن کاملا ترد و خشک می شوند. در پایان بادام شور را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و در کابینت نگهداری می کنیم.

آشنایی با دیگر خواص بادام شور

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بادام شور آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با بادام شور

بادام شور نوعی بادام ریز است که مخصوص استان خوزستان می باشد.

بادام شور دارای طعم نمکی و بسیار خوشمزه می باشد که مصرف آن در کنار آجیل های

مختلف دیگر مانند کشمش، گردو، پسته و غیره بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد

و استفاده از آن در مراسمی همچون عید و شب یلدا بسیار چشمگیر است.

خواص بادام شور در بارداری

بهتر است زنان باردار از مصرف بادام شور کاملاً خودداری کنند،

تا از هرگونه تأثیر منفی احتمالی بر جنین و سلامت بارداری پیشگیری شود.

طرز تهیه بادام شور

بادام شوری که در یان مطلب توضیح داده شده است به خودی خود شور است.

برای اطلاعات بیشتر طرز تهیه بادام شور را نیز برای شما آموزش می دهیم.

بادام خام ۱ کیلوگرم

نمک ۳ قاشق غذاخوری

آب ۴ استکان

آب لیمو ترش ۶ قاشق غذاخوری

برای تهیه بادام شور خوشمزه و مخصوص ابتدا بادام خام را درون یک تابه مناسب و جادار می ریزیم،

سپس آب و نمک را با هم داخل یک ظرف جداگانه ترکیب می کنیم، به صورت که نمک به طور کامل حل شود.

در این مرحله آب نمک را به بادام اضافه می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم

و آب لیمو ترش را به مواد اضافه می کنیم. حرارت زیر تابه باید متوسط باشد تا آب درون تابه پس از چند دقیقه شروع به جوشیدن کند.

حالا باید مواد را به خوبی هم بزینم تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود. هم زدن بادام را باید ادامه دهیم

تا روی بادام نمک خشک شود و نمک های باقیمانده درون تابه که به تابه چسبیده اند قهوه ای رنگ شوند.

پ از اینکه بادام شور آماده شد، بادام ها را درون یک صافی مناسب می ریزیم

و کمی تکان می دهیم تا نمک اضافی چسبیده شده به بادام بریزید. در ادامه بادام ها را روی یک دستمال تمیز پهن می کنیم تا سرد شوند.

توجه داشته باشید که بادام ها ممکن است هنگام تفت دادن با آب نمک کمی نرم شوند،

ولی پس از سرد شدن کاملا ترد و خشک می شوند. در پایان بادام شور را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و در کابینت نگهداری می کنیم.

بادام شور چاق میکند

مصرف آجیل به اندازه علاوه بر اینکه وزن را افزایش نمی دهد باعث کاهش وزن

می شود و نیز در ازبین بردن چربی شکم موثر می باشد.

علاوه بر اینکه بادام تلخ باعث کاهش وزن می شود،می تواند منبع خوب غذایی نیز باشد.

دلیل این انتخاب بالا بودن ، آنتی اکسدانها ، فیبر و پروتئین در بادام است.

بادام شور برای سرماخوردگی

بادام شور قلیایی است و به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد به کاهش رادیکال های آزاد

و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا و بیماری های مزمن را کاهش می دهد.

بادام شور برای دیابت خوب است

مصرف بادام شور باعث کنترل قند خون شده و از مقاومت نسبت به انسولین کم می‌کند.

همچنین با کاهش وزن، درمان التهاب و کاهش اثرات منفی استرس باعث درمان غیر مستقیم دیابت می شود.

قیمت بادام شور

بادام شور در بهمن ماه سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲۰ هزار تومان قیمت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا