آشپزی

طرز تهیه باسلوق انار با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه باسلوق انار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه یک انار خوشمزه

باسلوق انار یکی از شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای شب یلدا درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله ساخت ژله باسلوق انار به این لینک مراجعه کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خوردن انار
نشاسته گندم ½ فنجان
قند ½ فنجان
ژله انار بسته بندی
آب سرد یک و نیم فنجان
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل کافی
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
کره 10 گرم

طرز تهیه یک انار خوشمزه

مرحله اول

برای تهیه بشلوک انار خوشمزه ابتدا یک تابه مناسب انتخاب می کنیم سپس نشاسته گندم و پودر ژلاتین و آب سرد را به تابه اضافه می کنیم. سپس خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

حالا پودر ژله انار و شکر را به مخلوط نشاسته اضافه می کنیم سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد نچسبد، وقتی جوش آمد کره را به همراه گلاب داخل آبگوشت می ریزیم.

سطح سوم

در این مرحله که نشاسته پخت و مایه باسلوق به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت بردارید. حالا شکل مورد نظر را انتخاب می کنیم سپس خیس می کنیم و آب اضافی داخل شکل را خارج می کنیم تا به آن نچسبد.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط خمیر را در قالب مرطوب شده می ریزیم. سپس باسلوق ها را به مدت 5 تا 8 ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شوند. بعد از 8 ساعت باسلوق را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا با چاقو باسلوک را از دیواره فرم جدا می کنیم تا آزاد شود و بعد به شکل و اندازه دلخواه برش می دهیم. سپس مقداری پودر نارگیل را در بشقاب بریزید، سپس باسولیس را در پودر نارگیل بغلتانید.

مرحله ششم

در آخر وقتی نارگیل به چوب ها چسبید، آن ها را در ظرف مورد نظر بریزید، سپس می توانید برای تزیین پودر پسته یا دانه های انار بپاشید. سپس این غذاهای خوشمزه را در کنار خانواده با چای زعفران میل کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا