طرز تهیه باقلوا پلیسه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه باقلوای پلیز
باقلوا پلیسه یکی از شیرینی های خوشمزه و ساده است که بافتی سبک و ترد دارد و بسیار راحت و سریع آماده می شود.باقلوا پلیسه را می توان با خمیر رشته و کمترین مواد موجود درست کرد و برای پذیرایی و مهمانی استفاده کرد. ، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه باقلوای پلیسه در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای باقلوا پلیز | |
باقلوا یوفکای | 1 بسته |
کره | 200 گرم |
روغن مایع | 1 فنجان |
پسته یا گردو خرد شده | 1 فنجان معادل 250 گرم است |
سرشیر | کافی |
مواد لازم شربت | |
قند | 2 و نیم لیوان |
اب | 2 و نیم لیوان |
لیموی تازه | 1 برش |
طرز تهیه باقلوای پلیز
مرحله اول
ابتدا رشته باقلوا را از طول به دو قسمت برش بزنید سپس هر برش رشته را با دست از دو طرف بگیرید و از ابتدا تا انتها تا کنید و چین دار بزنید سپس در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری وسط آن بریزید. کمی نمک
مرحله دوم
سپس مقداری پسته یا گردو خرد شده روی آن می پاشیم و سپس کناره های خمیر رشته را جمع کرده و برای جلوگیری از ریختن مواد داخل آن تا می کنیم و در سینی فر می گذاریم تا قسمت تا شده خمیر ته آن باشد. یا ظرف مناسبی را انتخاب کنید.
سطح سوم
همه خمیرها را به همین ترتیب آماده کرده و در ظرفی بریزید سپس در ظرف کوچکی مقداری کره بریزید و به روش حمام آب روی بخار کتری ذوب کنید سپس مقداری کره را با آن مخلوط کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. لباس فرم. .
مرحله چهارم
سپس مخلوط کره و روغن را روی کلوچه ها بریزید و آنها را به طور یکنواخت پخش کنید و سپس آنها را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید شیرینی ها حدود 20 دقیقه بپزند.
مرحله پنجم
در همین حین برای تهیه شربت، مقداری آب در ظرفی ریخته و سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود، سپس یک تکه لیموی تازه را به شربت اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. غذا بخور.
مرحله ششم
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید مواد با هم به مدت 15 تا 16 دقیقه بجوشد و شربت غلیظ شود و غلظت آن افزایش یابد و وقتی شربت به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم
سپس باقلواها را که خوب پخته و طلایی شده اند از فر خارج کرده و شربت داغ را روی کلوچه های داغ بریزید و اجازه دهید شربت شیرینی ها را خیس کند و به دمای محیط برود سپس به آرامی از قالب خارج کنید.
مرحله هشتم
سپس باقلواها را در ظرفی بریزید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند و طعم شربت کاملا به خورد شیرینی ها برود.
مرحله نهم
سپس روی باقلوای چین دار را با پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های فندق و خلال بادام تزئین کنید و این دسر خوشمزه و شیک را به عنوان میان وعده عصرانه سالم و یا یک دسر مناسب و مقوی با چای برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.