طرز تهیه بلدرچین شکم پر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بلدرچین شکم پر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه بلدرچین شکم پر
بلدرچین شکم پر یکی از غذاهای خاص رستورانی است که می توانیم آن را هم به صورت سرخ شده و هم پخته تهیه کنیم تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بلدرچین شکم پر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بلدرچین ها | 4 عدد |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
دانه های انار | 3 قاشق غذاخوری |
گردو آسیاب شده | ⅓ لیوان |
سیر | 4 قرص |
سبزی خشک (اختیاری) | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آلو خورشتی | 8 عدد |
زعفران آب پز | قاشق |
فلفل | 1 قطعه |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه بلدرچین شکم پر
مرحله اول
من آماده می کنم بلدرچین شکم پر خوشمزه در ابتدای کار یک عدد پیاز را پوست گرفته و به صورت خلال درشت برش می دهیم و به همراه زعفران دم کرده و آب لیمو ترش و کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله دو حبه سیر و فلفل را به صورت تقریبی خرد کرده و به کاسه بلدرچین اضافه کنید. سپس مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا تمام قسمت های گوشت بلدرچین با مواد معطر آغشته شود.
سطح سوم
حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 2 تا چند ساعت در یخچال می گذاریم تا بلدرچین ها طعم دار شوند. پس از این مدت ظرف را از یخچال خارج کرده و ظرف مناسبی را روی اجاق قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و می گذاریم داغ شود سپس بلدرچین ها را اضافه می کنیم. بعد از اینکه همه قسمت های بلدرچین ها به طور یکنواخت سرخ شدند، آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله پنجم
پیاز باقی مانده را نگینی خرد کرده و با کمی روغن به همان ماهیتابه اضافه می کنیم سپس کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. سپس سیر را در تابه رنده کرده و کمی تفت دهید تا عطر سیرها بیرون بیاید.
مرحله ششم
در این مرحله گردوی خرد شده را به همراه دانه های انار و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس سبزیجات معطر خشک را به همراه رب انار به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم. دادن
مرحله هفتم
حالا تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شوند سپس آنها را به طور مساوی بین بلدرچین ها تقسیم کرده و در شکمشان قرار دهید. سپس ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید.
مرحله هشتم
در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا قهوه ای شود سپس آلو خورش و زرشک را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد مخلوط شوند. سپس 1 فنجان آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله نهم
حالا بلدرچین های شکم پر را به تابه اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس کاملا از بلدرچین ها جذب شود. بعد از اینکه آب داخل ماهیتابه کشیده شد بلدرچین ها را با برنج سرو می کنیم.
5
1