طرز تهیه بورانی اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بورانی اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه بورانی اسفناج
بورانی اسفناج یکی از پیشغذاهای ساده و سنتی خاورمیانه است که میتوان آن را در دستور پختهای مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحلهبهگام را ببینید. طرز تهیه بورانی اسفناج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
اسفناج | 300 گرم |
هویج | 1 قطعه |
پیاز | 1 قطعه |
ماست | 1 کاسه |
سیر | 2 قرص |
نمک و فلفل | کافی |
گردو (اختیاری) | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه بورانی اسفناج
مرحله اول
من آماده می کنم بورانی اسفناج خوشمزه در ابتدای کار پیاز را پوست گرفته و به صورت خلال های نازک و یکدست برش می دهیم. سپس یک تابه مناسب را روی اجاق قرار دهید و کمی روغن اضافه کنید، سپس پیازها را به تابه اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس هویج را پوست بگیرید و با رنده متوسط رنده کنید. سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و به همراه پیاز یکی دو دقیقه تفت دهید.
سطح سوم
حالا اسفناج ها را پس از شستن و آبکشی ریز خرد کرده سپس به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند. سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله تابه را از روی حرارت بردارید سپس سیر را پوست گرفته و رنده کنید. در مرحله بعد ماست و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و به تابه اضافه کنید و با اسفناج مخلوط کنید.
مرحله پنجم
حالا بورانی اسفناج را داخل ظرفی که می خواهیم می ریزیم و شروع به تهیه رویه روی بورانی می کنیم، برای این منظور ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم سپس صبر می کنیم تا کره آب شود.
مرحله ششم
در این مرحله گردوی آسیاب شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم. در آخر مخلوط گردو را روی بوران ها بریزید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
5
2