آشپزی

طرز تهیه بورانی اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بورانی اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یکی از پیش‌غذاهای ساده و سنتی خاورمیانه است که می‌توان آن را در دستور پخت‌های مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله‌به‌گام را ببینید. طرز تهیه بورانی اسفناج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
اسفناج 300 گرم
هویج 1 قطعه
پیاز 1 قطعه
ماست 1 کاسه
سیر 2 قرص
نمک و فلفل کافی
گردو (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه بورانی اسفناج

مرحله اول

من آماده می کنم بورانی اسفناج خوشمزه در ابتدای کار پیاز را پوست گرفته و به صورت خلال های نازک و یکدست برش می دهیم. سپس یک تابه مناسب را روی اجاق قرار دهید و کمی روغن اضافه کنید، سپس پیازها را به تابه اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس هویج را پوست بگیرید و با رنده متوسط ​​رنده کنید. سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و به همراه پیاز یکی دو دقیقه تفت دهید.

سطح سوم

حالا اسفناج ها را پس از شستن و آبکشی ریز خرد کرده سپس به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند. سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را از روی حرارت بردارید سپس سیر را پوست گرفته و رنده کنید. در مرحله بعد ماست و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و به تابه اضافه کنید و با اسفناج مخلوط کنید.

مرحله پنجم

حالا بورانی اسفناج را داخل ظرفی که می خواهیم می ریزیم و شروع به تهیه رویه روی بورانی می کنیم، برای این منظور ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم سپس صبر می کنیم تا کره آب شود.

مرحله ششم

در این مرحله گردوی آسیاب شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم. در آخر مخلوط گردو را روی بوران ها بریزید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا