طرز تهیه بورک اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بورک اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه بورک اسفناج
بورک اسفناج یکی از محبوب ترین و مورد علاقه ترین غذاهای ترکی است که بسیار لذیذ و طعم بی نظیری دارد و معمولا به عنوان یک پیش غذای شیک شناخته می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه بورک اسفناج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز 4-6 نفر | |
رشته فرنگی | 4 عدد |
اسفناج | 700 گرم |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
روغن مایع | 4 تا 5 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز شکم پر | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
نمک | کافی |
مواد لازم برای سس | |
شیر نر | نصف فنجان |
روغن مایع | کمی بیشتر از نصف فنجان |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه انگور | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای بورک روی | |
زرده | 1 قطعه |
پودر خشخاش، کنجد و سیاه دانه | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه بورک اسفناج
مرحله اول
من آماده می کنم بورک اسفناج خوشمزه ابتدا مواد داخل بورک را با شستن اسفناج و آب اضافی آن آماده کنید سپس ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم
سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را داخل آن بریزید و تفت دهید تا روشن شود.
سطح سوم
سپس اسفناج ها را اضافه کرده و تفت دهید تا خوب سرخ شوند، سپس کمی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز خرد شده به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه همه مواد را خوب سرخ کردید و عطر و طعم آنها با هم ترکیب شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط مواد خنک شود.
مرحله پنجم
برای تهیه سس ابتدا شیری را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید سپس کره مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله ششم
در مرحله بعد سرکه انگور را به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را روی مواد بریزید و هم بزنید تا بافت یکدست و یکدستی به دست آید.
مرحله هفتم
در این مرحله خمیر رشته را که به شکل دایره است روی سطح صافی پهن می کنند و با سس می ریزند و با قلم مو روی سطح رشته پهن می کنند.
مرحله هشتم
سپس رشته ها را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و در قسمت پهن به صورت نواری باریک مقداری از مواد بورک را بریزید سپس خمیر رشته را از سمت باریک گرد کنید و گرد کنید.
مرحله نهم
سپس نان ها را گرد کرده و به شکل گل در آورید، سپس کف سینی را کاغذ روغنی بپوشانید و بورت ها را در سینی با فاصله از هم بچینید.
مرحله دهم
زرده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال بزنید تا گلوله شود سپس با قلم مو روی بورت ها بمالید و در صورت تمایل با دانه های خشخاش، کنجد یا سیاه دانه بپاشید.
مرحله یازدهم
سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 200 درجه قرار دهید و اجازه دهید بورت ها به مدت 20 دقیقه بپزند تا طلایی شوند.
مرحله دوازدهم
بعد از اینکه بوریتوها خوب پختند، ظرف را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را در ظرف مناسبی قرار دهید تا گرم بماند. سرگرمی روز مقداری بورک اسفناج را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک میان وعده پذیرایی شیک و خوشمزه استفاده کنید.
5
2