آشپزی

طرز تهیه بورک اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بورک اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بورک اسفناج

بورک اسفناج یکی از محبوب ترین و مورد علاقه ترین غذاهای ترکی است که بسیار لذیذ و طعم بی نظیری دارد و معمولا به عنوان یک پیش غذای شیک شناخته می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه بورک اسفناج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز 4-6 نفر
رشته فرنگی 4 عدد
اسفناج 700 گرم
پیاز بزرگ 1 قطعه
روغن مایع 4 تا 5 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز شکم پر 1 قاشق چایخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
نمک کافی
مواد لازم برای سس
شیر نر نصف فنجان
روغن مایع کمی بیشتر از نصف فنجان
ارد 2 قاشق غذاخوری
سرکه انگور 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای بورک روی
زرده 1 قطعه
پودر خشخاش، کنجد و سیاه دانه به مقدار مورد نظر

طرز تهیه بورک اسفناج

مرحله اول

من آماده می کنم بورک اسفناج خوشمزه ابتدا مواد داخل بورک را با شستن اسفناج و آب اضافی آن آماده کنید سپس ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را داخل آن بریزید و تفت دهید تا روشن شود.

سطح سوم

سپس اسفناج ها را اضافه کرده و تفت دهید تا خوب سرخ شوند، سپس کمی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز خرد شده به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه همه مواد را خوب سرخ کردید و عطر و طعم آنها با هم ترکیب شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط مواد خنک شود.

مرحله پنجم

برای تهیه سس ابتدا شیری را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید سپس کره مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله ششم

در مرحله بعد سرکه انگور را به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را روی مواد بریزید و هم بزنید تا بافت یکدست و یکدستی به دست آید.

مرحله هفتم

در این مرحله خمیر رشته را که به شکل دایره است روی سطح صافی پهن می کنند و با سس می ریزند و با قلم مو روی سطح رشته پهن می کنند.

مرحله هشتم

سپس رشته ها را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و در قسمت پهن به صورت نواری باریک مقداری از مواد بورک را بریزید سپس خمیر رشته را از سمت باریک گرد کنید و گرد کنید.

مرحله نهم

سپس نان ها را گرد کرده و به شکل گل در آورید، سپس کف سینی را کاغذ روغنی بپوشانید و بورت ها را در سینی با فاصله از هم بچینید.

مرحله دهم

زرده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال بزنید تا گلوله شود سپس با قلم مو روی بورت ها بمالید و در صورت تمایل با دانه های خشخاش، کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

مرحله یازدهم

سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 200 درجه قرار دهید و اجازه دهید بورت ها به مدت 20 دقیقه بپزند تا طلایی شوند.

مرحله دوازدهم

بعد از اینکه بوریتوها خوب پختند، ظرف را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را در ظرف مناسبی قرار دهید تا گرم بماند. سرگرمی روز مقداری بورک اسفناج را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک میان وعده پذیرایی شیک و خوشمزه استفاده کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا