طرز تهیه بوفالو وینگز با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بال بوفالو
بال بوفالو یکی از غذاهای لذیذ آمریکایی است که تهیه آن بسیار آسان است، می توانید از بال بوفالو به عنوان پیش غذا یا یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید سپس با انواع دارچین سرو کنید. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد نحوه پخت بال گاومیش، ادامه دهید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
بال و شانه مرغ | 1 کیلوگرم |
نمک و زردچوبه | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز و فلفل سیاه | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
ارد | نصف فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | 1 قرص |
اب | نصف فنجان |
روغن برای سرخ کردن | کافی |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
کره | 20 گرم |
سیر | 1 قطعه |
نمک | کافی |
سس فلفل | 2 قاشق غذاخوری |
سس گوجه فرنگی تند یا ساده | 4 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
کنجد | 2 قاشق غذاخوری |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
گشنیز خرد شده برای تزئین | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سبز شیرین برای دارچین | 6 تا 7 عدد |
یک لیموترش تازه را به صورت دایره ای برای دارچین برش دهید | 1 قطعه |
طرز تهیه بال بوفالو
مرحله 1: شانه و بال های شسته شده را با سیر رنده شده مخلوط کنید
ابتدا شانه ها و بال های مرغ را شسته و خشک کرده و در ظرفی بریزید سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و روی رنده ریز رنده کنید و روی بال مرغ بگذارید و مخلوط کنید تا بوی سیر به مشام برسد. بال از بازو یا بال استفاده کنید.
مرحله 2: ادویه ها را اضافه کنید و با شانه و بال ها هم بزنید
سپس ادویه هایی را که شامل نمک، فلفل، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل قرمز می باشد به ذائقه خود روی شانه ها و بال ها بریزید، خوب مخلوط کنید تا عطر ادویه ها در تمام مواد پخش شود، در این قسمت عطر ادویه ها باید برای خوردن برو شانه و بال مرغ.
مرحله 3: آرد و نشاسته ذرت را به شانه ها و بال ها اضافه کنید
سپس روی بال های مرغ مقداری آرد بریزید و با آن ها مخلوط کنید سپس مقداری نشاسته ذرت را به شانه ها و بال ها اضافه کنید و خوب با آن ها مخلوط کنید و سپس مقداری آب روی تکه های مرغ بریزید سپس همه مواد را خوب مخلوط کنید. با یکدیگر.
مرحله 4: شانه و بال ها را در یخچال بگذارید و آنها را مزه دار کنید
سپس روی ظرف را بپوشانید، ظرف را در یخچال بگذارید، سپس شانه و بال ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و مزه دار کنید، پس از آن زمان ظرف را با شانه و بال ها از یخچال خارج کنید، سپس در قابلمه یا تابه. روغن بریزید.
مرحله 5: دو طرف بال مرغ را در روغن سرخ کنید
مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که بال های مرغ را در آن فرو کنید، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس بال های مرغ را داخل آن بریزید، سرخ کنید تا زمانی که یک طرف بال ها سرخ شد، طلایی شوند. برگشت
مرحله ششم: بال های مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید
سپس اجازه دهید طرف دیگر هم قرمز و طلایی شود حدود 10-15 دقیقه طول می کشد تا بال های مرغ قرمز و طلایی شوند سپس بال ها را از تابه خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.
مرحله 7: سیر رنده شده را در کره ذوب شده سرخ کنید
در همین حین برای تهیه سس در تابه ای کمی روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن آب شود، سپس سیر را پوست کنده، ریز رنده کرده و تفت دهید تا عطر سیر پخش شود، مواظب باشید که سیر نشود. سیر را بسوزانید .
مرحله هشتم: نمک، سس چیلی و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید
سپس مقداری نمک به سیر اضافه کنید، خوب تفت دهید، سپس مقداری سس چیلی را در ماهیتابه بریزید، کمی تفت دهید و با سیر مخلوط کنید تا عطر و طعم آنها با هم مخلوط شود، سپس مقداری سس گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید. سس چیلی و سیر را مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله نهم: عسل را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید
به جای سس گوجه فرنگی تند می توانید از سس گوجه فرنگی معمولی استفاده کنید و با مواد مخلوط کنید سپس مقداری عسل روی مواد بریزید، خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و عسل جذب مواد شود، عسل طعم شیرینی به سس می دهد. مخلوط و مقدار آن سوال به مزه.
مرحله دهم: سرکه و کنجد را به مواد اضافه کنید
سپس کمی سرکه به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا طعم شیرین عسل با طعم ترش سرکه تنظیم شود تا سس طعم شیرینی پیدا کند، سپس مقداری کنجد روی مواد بریزید، با هم مخلوط کنید تا عطر کنجد برای خوردن مواد مخدر
مرحله یازدهم: شانه و بال ها را با سس مخصوص مخلوط کنید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس بال های سرخ شده را در ظرفی بریزید، سس آماده شده را روی شانه ها و بال ها بریزید و با آن ها مخلوط کنید تا بال ها کاملا با سس آغشته شود، بگذارید چند تا بماند. دقیقه و سس با موارد فوق کاملا خورده می شود.
مرحله دوازدهم: بال های بوفالو را در ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن را تزئین کنید
سپس بالهای گاومیش را در ظرف مناسبی بریزید و با چند برگ نعناع و ریحان و شوید تازه تزیین کنید و می توانید مقداری گشنیز را بشویید و خرد کنید سپس روی شانه و بال مرغ و مقداری فلفل سبز شیرین و چند برش لیموترش بگذارید. آن را در کنار بشقاب قرار دهید. در نهایت Buffalo Wings را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار یا یک پیش غذای شیک با انواع دارچین و تاپینگ برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.