آشپزی

طرز تهیه بیسکویت خرمایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بیسکویت خرمایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بیسکویت خرمایی

بیسکویت خرمایی یکی از بیسکویت های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این بیسکویت بسیار راحت درست می شود و برای سرو بسیار مناسب است، بیسکویت خرما از میان وعده های مقوی، ساده و خوشمزه به شمار می رود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه بیسکویت خرمایی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
کره 70 گرم
شکر پودر شده 55 گرم
یک تخم مرغ 15 گرم
ارد 155 گرم
چیپس خرما 40 گرم
شکلات ذوب شده برای تزئین کافی

طرز تهیه بیسکویت خرمایی

مرحله اول

ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و بافت آن نرم شده است در ظرفی بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و بافت یکنواختی به دست آید سپس تخم مرغ را در بشقاب دیگری بزنید.

مرحله دوم

بعد 15 گرم تخم مرغ را جدا کرده داخل مواد می ریزیم سپس با همزن هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و تخم مرغ با مواد مخلوط می شود سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا معطر شود. وانیل در تمام مواد پخش می شود.

سطح سوم

وانیل بوی بد تخم مرغ را از بین می برد وقتی همه مواد خوب مخلوط شدند، همزن را خاموش کنید و دور کاسه را با لیسک تمیز کنید، این کار باعث می شود طعم همه مواد مخلوط شود و بوی تخم مرغ گرفته نشود.

مرحله چهارم

سپس در ظرفی دیگر آرد را الک کنید تا سبک شود سپس آرد را کم کم الک کرده و به مواد اضافه کنید سپس مخلوط آرد و مواد را به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. آرد نباید در مخلوط گلوله ایجاد کند.

مرحله پنجم

سپس چند تکه خرما را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا خرما در خمیر پخش شود، اگر خرما نداشتید، خرمای تازه را از وسط نصف کنید، سپس هسته آن را بردارید، می توانید پوست آن را بگیرید. آنها را هم ببر

مرحله ششم

پس از آن، خرما را ریز خرد کرده، داخل مخلوط مواد ریخته، مخلوط کرده تا کاملا مخلوط و یکدست شود، پس از آن خمیر شکل گرفته را کمی مخلوط کرده، پس از آن یک نایلون روی سطح صافی قرار می دهیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم. قرار داده شده.

مرحله هفتم

سپس با استفاده از کاردک خمیر را به شکل مکعب مستطیل بلند در آورید، اطراف مکعب را کاملا صاف و یکدست کنید، سپس خمیر را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا فرم بگیرد و ساختار آن کاملا سفت و منسجم شود.

مرحله هشتم

بعد از گذشت این مدت خمیر را از فریزر خارج کرده و روی سطح صافی قرار دهید و خمیر را به اندازه حدود 2 سانتی متر برش بزنید و کل خمیر را به همین ترتیب برش بزنید و آماده کنید سپس در سینی فر قرار دهید. کاغذ روغنی بزنید و برش ها را روی آن قرار دهید.

مرحله نهم

بین برش های خمیر در قالب فاصله کمی بگذارید، سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید شیرینی ها به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزند و کار تمام است. . .

مرحله دهم

سپس سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم تا بیسکویت ها خنک شوند سپس با احتیاط آن ها را از کاغذ فر خارج می کنیم سپس در ظرف دیگری می چینیم سپس به دلخواه روی بیسکویت ها را با کمی شکلات آب شده تزئین می کنیم. سرگرمی روز بیسکویت خرما را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک صبحانه خوشمزه و مقوی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا