آشپزی

طرز تهیه تارت سیب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه تارت سیب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه تارت سیب

تارت سیب یکی از شیرینی های خوشمزه و فوق العاده است که بافتی سبک و ترد دارد و می توانید آن را خیلی راحت و سریع تهیه کنید. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه تارت سیب برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر تارت
ارد 325 گرم معادل 2 فنجان و 1.2 فنجان است
شکر پودر شده 90 گرم معادل 1/2 فنجان است
روغن سرد 125 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
در صورت نیاز شیر رویه 1 تا 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای خامه میانی
شیر نر 500 گرم معادل 2 فنجان است
قند 50 گرم معادل 1.4 فنجان است
ارد 10 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری است
نشاسته ذرت 15 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه
سیب قرمز 3 عدد
اب 500 گرم معادل 2 فنجان است
قند 50 گرم معادل 1.4 فنجان است

طرز تهیه تارت سیب

مرحله اول

ابتدا آرد را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکدست شده است در ظرفی ریخته سپس پودر قند را الک کرده و مخلوط کرده و کره سرد را به آنها اضافه کرده و با نوک انگشتان هم بزنید تا پودر سوخاری شود.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و با دست به آرامی ورز دهید تا خمیر یکدست شود و اگر خمیر خشک شد 1 الی 2 قاشق شیر تازه اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی شود و به دستتان نچسبد. دست، سپس خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید.

سطح سوم

سپس با دست خمیر را داخل کیسه فریزر پهن کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و بافت خمیر منسجم شود.

مرحله چهارم

سیب های قرمز را خوب بشویید و قاچ کنید و در ظرفی بریزید و روی آنها را با آب سرد بپوشانید تا خیس و نرم شوند سپس مقداری آب در تابه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

وقتی شکر در آب حل شد و آب در حال جوش آمدن است، سیب های خرد شده خیس شده را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید 2 دقیقه بماند، وقتی سیب ها به اندازه کافی نرم شدند، آن ها را از مخلوط خارج کنید.

مرحله ششم

سپس سیب ها را در تابه بریزید و روی آن ها را با نایلون بپوشانید و کنار بگذارید، سپس برای تهیه خامه متوسط، شیر را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید. و هم بزنید

مرحله هفتم

سپس شکر را اضافه کرده و با همزن دستی با حرارت متوسط ​​هم میزنیم تا مخلوط غلیظ شود سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم تا عطر وانیل گرفته شود سپس مخلوط خامه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله هشتم

حالا که خمیر استراحت کرد، خمیر را روی کیسه فریزر قرار دهید و روی آن نایلون بگذارید و با چاقو خمیر را پهن کرده و باز کنید، سپس خمیر را با استفاده از تابه یا قالب آماده شده به ورقه های گرد به اندازه یکسان برش دهید.

مرحله نهم

سپس تکه های خمیر را در قالب هایی که داخل آن ها کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و با استفاده از قیف روی آن ها را با خامه پر کنید و سپس برش های سیبی را که چیده اید به صورت نوار حلقه کنید و به شکل گل در آورید و خامه را داخل آن بریزید. قالب قرار دادم.

مرحله دهم

سپس قالب ها را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بگذارید بپزد تا سطح آن طلایی شود سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند. پایین

مرحله یازدهم

بعد از سرد شدن شیرینی ها را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با پسته، پودر نارگیل یا پودر دارچین تزیین کنید سپس در ظرف مناسب مقداری تارت سیب بریزید و این شیرینی خوشمزه را همراه با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا