طرز تهیه تاکوی گوشت با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه تاکو گوشت
تاکو گوشت یکی از تنقلات مکزیکی لذیذ، خوش طعم و دلچسب است که به راحتی می توان آن را به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کرد، می توانید از تاکوی گوشتی به عنوان پیش غذای شیک برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه تاکو گوشت برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
گوشت چرخکرده | 200 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل های رنگارنگ | 1 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی سرخ شده | 4 عدد |
جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
لوبیا قرمز پخته | نصف فنجان |
سس کچاپ داغ | 1 قاشق مرباخوری |
پودر سیر و پودر پیاز | 1/3 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز دودی | 1/3 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز و آویشن | به مقدار مورد نظر |
نان تورتیلا | کافی |
پنیر پیتزا یا پنیر گودا | کافی |
خيار شور | 5 تا 6 عدد |
کاهو | کافی |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین | کافی |
پودر آویشن برای تزیین | کافی |
طرز تهیه تاکو گوشت
مرحله 1: لوبیاها را در آب خیس کنید
ابتدا مقداری حبوبات را از شب قبل یا چند ساعت قبل در ظرفی بریزید، آب بریزید، اجازه دهید حبوبات خوب خیس بخورند و پف آن ها گرفته شود، زود بپزید و آماده کنید.
مرحله 2: لوبیاها را در آب بجوشانید
سپس لوبیا قرمز را در قابلمه ریخته، مقداری آب روی آن بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، حبوبات را دو تا سه ساعت بپزید تا قوام آن نرم شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 3: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید
سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را در تابه بریزید و با حرارت زیاد تفت دهید. روغن.بله روشن و شیشه ای می شود.
مرحله 4: ادویه ها را به پیاز اضافه کنید
سپس مقداری زردچوبه روی پیاز بریزید، زردچوبه را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و پیاز طلایی شود، سپس به مقدار دلخواه ادویه شامل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز دودی، آویشن و فلفل قرمز را به مواد اضافه کنید. انجام شده.
مرحله 5: ادویه ها را در تابه تفت دهید
ادویه ها را در تابه با بقیه مواد تفت دهید تا معطر شوند، مقدار ادویه ها بستگی به ذائقه شما دارد، می توانید کمتر یا بیشتر اضافه کنید یا از ادویه دلخواهتان استفاده کنید، داخل مواد بریزید، کمی تفت دهید تا بوی پیچ خوردگی به مشام برسد.
مرحله 6: چرخ کرده و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت دهید
سپس گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه بریزید و با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و تمام قسمت های آن سرخ شود سپس فلفل دلمه ای شسته و خشک شده را خیلی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله 7: استفاده از رنگ های مختلف فلفل
بهتر است از فلفل قرمز، زرد و سبز استفاده کنید، اما اگر همه رنگ فلفل ها موجود نیست، می توانید از یک یا دو رنگ استفاده کنید، فلفل های رنگی تاکوی گوشت را جذاب تر و خوش رنگ تر می کند.
مرحله هشتم: گوجه ها را پوره و در تابه سرخ کنید
سپس گوجه ها را تمیز بشویید پوست گوجه ها را بگیرید با رنده ریز رنده کنید تا کاملا پوره و له شوند سپس گوجه ها را در تابه بریزید با مواد خوب تفت دهید تا آب آن تمام شود کمی تفت دهید. ، با بقیه مواد خوب مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
مرحله نهم: گوجه فرنگی و پوره ذرت را اضافه کرده و تفت دهید
سپس مقداری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید، تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ بقیه مواد مشخص شود، وقتی همه مواد خوب مخلوط شدند، مقداری ذرت به مواد داخل تابه اضافه کنید، تفت دهید. کمی از خامی خارج شوید.
مرحله 10: پختن ذرت در آب
بهتر است از ذرت قوطی استفاده کنید اما اگر نبود می توانید مقداری ذرت را در ظرفی بریزید و کمی آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید 5 دقیقه ذرت بپزد و نرم شود.
مرحله یازدهم: سس کچاپ و لوبیاهای سرخ شده را به مواد اضافه کنید
سپس ذرت پخته شده را به مواد اضافه کرده تفت دهید سپس مقداری سس کچاپ روی مواد ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود تا سس کچاپ با مواد مخلوط شود سپس حبوبات پخته شده را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله 12: نان تورتیلا را در سس فرو کنید
وقتی همه مواد داخل تابه خوب مخلوط و پخته شد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس نان تورتیلا یا تافتون را به اندازه دایره برش دهید سپس نان را داخل سس قرار دهید تا تمام قسمت های نان سس را آغشته کنید.
مرحله سیزدهم: مخلوط مواد را روی نان بریزید و پیتزا یا پنیر گودا را به آن اضافه کنید
سپس نان را برگردانید تا طرف دیگر آن با سس آغشته شود، سپس نان را در ظرفی قرار دهید، مقداری از مخلوط مواد را کف آن بریزید، به جای پیتزا به مقدار پنیر پیتزای مورد نظر روی مواد بریزید. پنیر، می توانید از پنیر گودا ورقه شده استفاده کنید.
مرحله چهاردهم: ترشی را به مخلوط اضافه کنید
مقدار پنیر پیتزا یا پنیر گودا بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد تاکو گوشت لذیذتر و لذیذتر می شود سپس مقداری خیارشور را به صورت نواری برش داده و بر اساس ذائقه خود روی پنیر بچینید. ترجیح.
مرحله 15: کاهو را روی مخلوط گوشت قرار دهید و تاکوها را کبابی کنید
در مرحله بعد مقداری کاهو را که از قبل شسته اید خرد کرده، مقداری از آن را روی خیارشورها قرار دهید، سپس نان تورتیلا یا تافتون را از وسط تا کنید تا روی مواد را بپوشاند، سپس تاکو گوشت را در یک تابه گریل یا تابه معمولی و این گریل قرار دهید.
مرحله 16: طرف دیگر گوشت تاکو را تفت دهید
وقتی یک طرف تاکو پخته شد، آن را به آرامی با کفگیر برگردانید تا طرف دیگر تاکو پخته و روی آن طلایی شود، سپس تاکو را از تابه خارج کرده، در ظرف دیگری قرار دهید، همه تاکوها را در آن آماده کنید. به همان شیوه.
مرحله هفدهم: تاکوی گوشت را تزئین کرده و سرو کنید
سپس به سلیقه خودتان مقداری سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی روی تاکوها بریزید و مقداری پودر آویشن بپاشید سپس تاکو گوشت را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار یا یک پیش غذای دلچسب برای پذیرایی و مهمانی با انواع دارچین سرو کنید. و مخلفات سرو کنید.