آشپزی

طرز تهیه ترشی انبه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترشی انبه

ترشی انبه یکی از انواع ترشی های تند و خوشمزه در جنوب کشورمان است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه ترشی انبه برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای ترشی انبه
انبه گلی 2 کیلوگرم
سیر 2 گیاه
فلفل تند 10 عدد
سرکه سفید 1 کیلوگرم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه کافی
شکر، تخم گشنیز و سیاه دانه کافی

طرز تهیه ترشی انبه

مرحله اول

من آماده می کنم ترشی انبه خوشمزه در ابتدای کار پوست و هسته انبه را جدا می کنیم سپس به صورت ورقه های نازک برش می دهیم. سپس انبه را در ظرف مناسبی بریزید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا مواد را هم می زنیم تا ادویه ها جذب ورقه های انبه شود سپس به مدت 1 روز در دمای محیط می گذاریم و نرم می کنیم تا آب آن گرفته شود. بعد از این مدت فلفل های تند را درشت خرد می کنیم.

سطح سوم

سپس سیر را چرخ می کنیم سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و یک لایه ورقه های انبه را در آن قرار می دهیم. حالا فلفل دلمه ای خرد شده و حبه های سیر را در ظرف روی ورقه های انبه قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری سیاه دانه و تخم گشنیز را در ظرف بریزید سپس به همین ترتیب ادامه دهید تا ظرفیت ظرف پر شود. سپس به اندازه ای سرکه سفید اضافه کنید تا روی مواد مرینیت شده را بپوشاند و درب قابلمه را ببندید.

مرحله پنجم

در صورت تمایل می توانید کمی شکر به ظرف اضافه کنید تا طعم ترشی کمی گرفته شود. در مرحله بعد ترشی انبه را در یخچال قرار می دهیم سپس 1 تا 2 هفته استراحت می دهیم تا ترشی جا بیفتد و بالغ شود.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که می توانید سرکه را بجوشانید تا خیارشور زودتر جا بیفتد سپس آن را به ظرف همراه ترشی اضافه کنید و در این صورت ترشی را به مدت 3 روز در یخچال بگذارید و سپس همراه غذا سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا