طرز تهیه ترشی لبو و انار +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه لبو ترشی و انار
ترشی لبو و انار یکی از ترشی های رنگارنگ فصل پاییز است که با دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه لبو ترشی و انار برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای ترشی لبو و انار | |
چغندر | 1 کیلوگرم |
انار شیرین | 2 عدد |
بالم لب | 2 فنجان |
سرکه قرمز | 1 فنجان |
شکر یا عسل | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه لبو ترشی و انار
مرحله اول
من آماده می کنم ترشی لبو انار مجلسی در ابتدای کار لب ها را تمیز می کنیم سپس با پوست در قابلمه می گذاریم. بعد کمی آب به قابلمه اضافه می کنیم تا روی لب ها را بگیرد سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لب ها بپزد.
مرحله دوم
در این مرحله بعد از 2-3 ساعت لبوها را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله داخل آب و یخ قرار می دهیم تا به راحتی پوست آن جدا شود. سپس آب لبو را در قابلمه در ظرفی جداگانه بریزید سپس سرکه قرمز را به آن اضافه کنید.
سطح سوم
حالا شکر را به مخلوط سرکه و آب لبو اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا ذرات شکر کاملا حل شوند. در مرحله بعد پوست لب را جدا می کنیم سپس به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. سپس انارها را از وسط نصف می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و با پشت قاشق به انار می زنیم تا دانه های انار خارج شود. در مرحله بعد یک ظرف شیشه ای مناسب درب دار انتخاب می کنیم و بعد از آن داخل لیوان را با دستمال کاملا خشک می کنیم.
مرحله پنجم
حالا دانه های انار را در ظرف شیشه ای بریزید سپس تکه های لبو را اضافه کنید. سپس به همین ترتیب آبلیمو و دانه های انار را بریزید تا ظرف شیشه ای پر شود. سپس مخلوط سرکه و آب لبو را در ظرف می ریزیم تا روی مواد را بپوشاند.
مرحله ششم
در آخر درب ظرف شیشه ای را محکم می بندیم سپس به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا برسد. در آخر نان ترشی خوشمزه را در ظرفی بریزید و با غذاهای سنتی مانند آبگوشت میل کنید. نوش جان.