طرز تهیه ته دیگ رستورانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ته دیگ رستورانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ته دیگ رستوران
مانجای رستورانی که همیشه طرفداران زیادی دارد به راحتی و سریع تهیه می شود و عطر و طعم فوق العاده ای دارد.برای تهیه مانجا رستورانی از روش های مختلف و طعم دهنده های مختلف استفاده می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه ته دیگ رستوران برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
زرده | 1 قطعه |
برنج | 4 عدد کفگیر |
زعفران آب پز غلیظ | به مقدار مورد نظر |
وانیل | کافی |
گل سرخ | کافی |
ماست جامد | 3 قاشق غذاخوری |
کره | کافی |
نمک | کافی |
طرز تهیه ته دیگ رستوران
مرحله اول
برای پخت و تهیه ته دیگ رستورانی ابتدا برنج را کمی بجوشانید و آبکش کنید تا نرم شود سپس یک زرده را یک طرف آن بریزید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود سپس کمی وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید. .
مرحله دوم
وقتی طعم وانیل آزاد شد و با تخم مرغ ترکیب شد، در ظرفی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشد، سپس مقداری زعفران آب پز غلیظ روی تخم مرغ ریخته و مخلوط کنید.
سطح سوم
سپس با توجه به ذائقه خود، اگر عطر گلاب را دوست دارید، مقداری گلاب به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بوی گلاب داخل مواد شود، سپس 3 قاشق ماست سفت و شیرین به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا صاف بلند شو
مرحله چهارم
سپس کمی نمک و کمی روغن به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا مخلوط شده و ته قابلمه صاف و روغنی شود و عطر و طعم همه مواد با یکدیگر و رنگ ترکیب شود. زعفران را کاملا باز کرده و در مخلوط پخش کنید
مرحله پنجم
سپس 4 پیمانه برنج آبکش شده را روی مخلوط بریزید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه برنج ها رنگ زعفرانی پیدا کند و خوش طعم شود و طعم و عطر گلاب و زعفران و وانیل کاملا به خورد برنج برود.
مرحله ششم
سپس کف قابلمه یا قالب را کمی روغن بریزید و سطح آن را چرب کنید، سپس کف قابلمه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سرخ و آماده شود یا در فر 160 درجه حدود 10 دقیقه بپزید. .
مرحله هفتم
وقتی ته برنج را در قابلمه یا قالب قرار دادید، می توانید برنج ساده و آبکش شده را روی آن بریزید تا همزمان با پخت ته دیگ بپزد، اما اگر می خواهید فقط ته دیگ درست کنید. از قابلمه، فقط از برنج مخلوط با مواد استفاده کنید.
مرحله هشتم
پس از جوشاندن ته دیگ آن را از روی حرارت بردارید و یا از فر خارج کرده و با چاقوی تیز برش دهید سپس ته دیگ رستوران را در ظرف مناسبی قرار دهید و همراه غذا برای ناهار یا شام سرو کنید. همراه با خورش یا سیخ و انواع دارچین سرو کنید
5
2