آشپزی

طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز پخت ته دیگ شانه و بال مرغ

ماهیتابه شانه و بال مرغ یکی از ماهیتابه های جدید و بسیار پرکاربرد ایرانی است که می تواند غذای شما را در مجالس و مهمانی ها شیک تر کند تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت ته دیگ شانه و بال مرغ برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شانه و بال مرغ 12 تا 16 عدد
زعفران آب پز 4 قاشق غذاخوری
پیاز 1 قطعه بزرگ
فلفل 1 قطعه
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و کره کافی

طرز پخت ته دیگ شانه و بال مرغ

مرحله اول

برای تهیه ته قابلمه یا ته کتف و بال مرغ ابتدا پیاز و فلفل را درشت خرد کرده سپس در ظرف مناسبی بریزید و آبلیمو و 2 قاشق غذاخوری روغن را به ظرف اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله بال ها و شانه های مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید سپس مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس درب ظرف را سلفون می بندیم و در یخچال می گذاریم.

سطح سوم

توصیه ما این است که شانه و بال مرغ را از شب قبل مزه دار کنید تا طعم و بوی آب مرغ کاملا گرفته شود و بافت گوشت مرغ تردتر شود. البته اگر وقت کافی نداریم باید حداقل یک ساعت مواد را در یخچال بگذاریم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه گوشت شانه و بال مرغ خوب مزه دار شد از یخچال خارج می کنیم. پس از آن در قابلمه مناسبی روغن می ریزند و پس از آن کتف ها و بال های مرغ را به صورت دایره ای در کف قابلمه می چینند.

مرحله پنجم

اگر وسط قابلمه خالی ماند، یک یا دو شانه و بال در وسط قرار دهید. حالا زعفران پخته شده را روی شانه ها و بال ها پهن می کنیم. سپس ¼ فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله ششم

بعد از اینکه آب قابلمه را گرفت کف قابلمه را با برنج آبکش شده بپوشانید سپس برنج را با دست خوب فشار دهید. سپس زیر قابلمه شعله پخش کن می گذاریم و برنج را به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد.

مرحله هفتم

بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت که برنج خوب پخت، یک بشقاب بزرگ روی درب قابلمه می گذاریم و همزمان سر دیگر شانه و بال را برمی گردانیم، سپس به دلخواه مزه دار می کنیم و سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا