آشپزی

طرز تهیه جوجه کباب ذغالی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب ذغالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ کبابی زغالی

مرغ کبابی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که می توان آن را با طعم های مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت مرغ کبابی زغالی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 1 کیلوگرم
پیاز 3 عدد
زعفران آب پز ½ فنجان
فلفل 1 قطعه
لیمو ترش 1 قطعه
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل ½ قاشق چایخوری
سس مایونز یا ماست 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ کبابی زغالی

مرحله اول

من آماده می کنم رستوران مرغ سوخاری ابتدا سینه های مرغ را به صورت مکعبی درشت برش می دهیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس زعفران پخته شده را به کاسه اضافه کنید و مرغ را با دست مخلوط کنید.

نکته: قطر و اندازه تکه های مرغ باید تقریباً یکسان باشد تا در حین پخت به طور یکنواخت بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله کاسه را به مدت 15-30 دقیقه کنار می گذاریم تا مرغ کاملا جذب زعفران شود. سپس فلفل و پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کرده و به ظرف اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا کره مایع را به همراه نمک، فلفل و سس مایونز یا ماست به کاسه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا همه تکه های مرغ با یک لایه کره مایع، نمک و ادویه آغشته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله آب لیمو را کاملا جذب می کنیم سپس آن را صاف کرده و به کاسه اضافه می کنیم. سپس دوباره مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس درب ظرف را سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم.

مرحله پنجم

برای اینکه مرغ کبابی آبدار و پف دار شود، توصیه می شود یک شب به مرغ استراحت دهید. البته اگر وقت کافی نداریم بعد از یکی دو ساعت می توانیم ظرف را از یخچال خارج کنیم.

مرحله ششم

بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج می کنیم سپس مرغ را به طور مساوی نخ می کنیم. سپس گریل زغالی را به طور یکنواخت آماده می کنیم و سیخ ها را روی گریل می چینیم.

مرحله هفتم

حالا هر چند دقیقه یکبار سیخ ها را برمی گردانیم تا جوجه ها یکدست بپزند. برای آبدارتر و خوش طعم تر شدن مرغ کبابی می توانیم مقداری کره را آب کرده و با زعفران پخته مخلوط کرده و روی سیخ ها بمالیم.

مرحله هشتم

در حین آماده کردن جوجه ها می توانیم مقداری گوجه فرنگی را هم به سیخ بکشیم و روی آتش بگذاریم تا با مرغ ها کباب شوند. در آخر مرغ و گوجه سوخاری را در بشقاب مورد نظر بچینید و با نان یا برنج سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا