آشپزی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوای زنجبیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه حلوای زنجبیل

حلوای زنجبیل یکی از حلواهای خوشمزه و لذیذ تبریزی است که درست کردن آن بسیار آسان است. بافت این حلوای پرطرفدار بسیار سبک و نرم است، می توانید به جای شیرینی های مختلف از حلوای زنجبیلی برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه حلوای زنجبیل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ارد 2 لیوان
شکر پودر شده 2 لیوان
زنجبیل 2 قاشق غذاخوری
فشار دادن 1 قاشق غذاخوری
کره 75 گرم
روغن جامد 75 گرم

طرز تهیه حلوای زنجبیل

مرحله اول

ابتدا آرد را سه بار الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس آرد را با قاشق چوبی مدام هم می زنیم و حدود 40 دقیقه می پزیم تا بوی خامی آن گرفته شود. . ناپدید می شود. بودن

مرحله دوم

بعد از این مدت ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد را دوباره در حالی که داغ است الک کنید و داخل تابه بریزید سپس کمی کره آب شده و کره جامدی که به دمای محیط رسیده است به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

سطح سوم

مخلوط را مدام هم می زنیم تا آرد کاملا با کره و کره مایع مخلوط شود تا بافتی صاف و یکنواخت به دست آید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس پودر زنجبیل را روی آن الک کرده و با قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شود. با هم مخلوط کنید

مرحله چهارم

سپس پودر هل را روی مخلوط الک کرده و خوب هم می زنیم تا عطر و طعم پودر زنجبیل و پودر هل کاملا با مواد ترکیب شود، در آخر پودر قند را روی مخلوط مواد الک کرده، سپس مخلوط را با هم مخلوط می کنیم. دست. ورز دهید

مرحله پنجم

وقتی آرد کاملا با مواد مخلوط شد، قوام مخلوط به دست آمده کمی سفت می شود، سپس کف ظرفی نایلون می گذاریم و حلوا را داخل آن می ریزیم، سپس حلوا را با پاستیل به ته ظرف فشار می دهیم. تا زمانی که به طور مساوی در تمام قسمت ها پخش شود.

مرحله ششم

سپس در حالی که حلوا هنوز گرم است، حلوا را با چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش دهید، سپس خلال های حلوا را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال بگذارید و اجازه دهید حلوا 3 تا 4 ساعت خودش را بگیرد و سفت شود. و سازگار باشید

مرحله هفتم

سپس برش های حلوا را از یخچال خارج کرده و روی آن ها را با پودر کاکائو، پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کرده و سپس چند تکه حلوا زنجبیل را در ظرف مناسبی بریزید و به جای شکر برای چای به عنوان چاشنی مناسب و مقوی استفاده کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا