طرز تهیه حلوای شیر خشک با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوای شیر خشک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه حلوای شیر خشک
حلوای شیر خشک یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوای شیر خشک برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای حلوای شیر خشک | |
آرد شیرینی پزی 3 صفر | 1 فنجان |
شیرخشک | 1 فنجان |
کره | ½ فنجان |
کره | ½ فنجان |
قند | 1 فنجان |
اب | 1 فنجان |
گل سرخ | ¼ فنجان |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه حلوای شیر خشک
مرحله اول
من آماده می کنم حلوای شیر خشک خوشمزه ابتدا شهد حلوا را آماده می کنیم. برای این کار آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا ذرات شکر کاملا حل شود.
مرحله دوم
حالا زعفران پخته شده را به همراه گلاب به شهد حلوا اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شود. توجه داشته باشید که جوشاندن شهد لازم نیست، کافی است آن را گرم کنید و ذرات شکر را حل کنید.
سطح سوم
در این مرحله بگذارید شهد روی حرارت خیلی کم بماند تا گرم بماند. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آرد را در ظرف الک کرده و به مدت 30 دقیقه می پزیم تا آرد رنگ طلایی به خود بگیرد.
مرحله چهارم
حالا ظرف را از روی اجاق برمی داریم سپس آرد را در ظرف یا سینی مناسبی می ریزیم و می گذاریم آرد کاملا خنک شود. وقتی آرد کاملاً خنک شد، آن را در الک بریزید و دوباره در تابه الک کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله شیر خشک را داخل الک می ریزیم و داخل تابه با آرد الک می کنیم. توجه داشته باشید که هنگام اضافه کردن شیر خشک، آرد باید خنک باشد وگرنه شیرخشک گلوله می شود. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا مخلوط آرد و شیرخشک را به مدت 5 دقیقه تفت دهید و سپس در صافی بریزید و دوباره داخل تابه الک کنید. سپس کره را به مخلوط آرد و پودر شیر اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
مرحله هفتم
در این مرحله شهد را از روی حرارت بردارید تا ولرم شود. سپس نصف کره را اضافه کرده و مخلوط کنید. وقتی کره جذب شد، باقی مانده کره را داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا آرد رنگ دلخواه را بگیرد.
مرحله هشتم
وقتی حلوا قهوه ای شد از روی حرارت بردارید و در 3 مرحله شهد ولرم را به حلوا اضافه کنید سپس هم بزنید تا شهد کاملا جذب شود. سپس ماهیتابه را دوباره روی اجاق قرار می دهیم و مدام هم می زنیم.
مرحله نهم
در آخر به هم زدن حلوای شیر خشک ادامه می دهیم تا حلوا جمع شود. سپس حلوا را به روش گهواره ای وسط سینی جمع می کنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین می کنیم. نوش جان.
5
2