آشپزی

طرز تهیه حلوای مرمری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه حلوای مرمری

حلوای مرمری یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلل است که برای سرو مجالس خاص مناسب است تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوای مرمری برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای حلوای مرمری
آرد سفید 250 فنجان
آرد نخودچی 120 فنجان
شکر پودر شده 120 فنجان
کره 150 فنجان
شکلات سفید 150 فنجان
شکلات تلخ 150 لیوان
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوای مرمری

مرحله اول

برای تهیه حلوای مارمیر مجلسی در ابتدای کار کره را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و در قسمت آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا با دمای محیط هماهنگ شده و نرم شود. سپس آرد سفید را در سینی مناسب الک کنید.

مرحله دوم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود بدون اینکه رنگ آن تغییر کند. بعد از این مدت آرد سفید را از تابه خارج کرده و آرد را داخل تابه الک کنید.

سطح سوم

سپس دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 6-7 دقیقه بپزید تا بوی خامی آرد نخودچی کاملا از بین برود. توجه داشته باشید که آرد نخودچی زود می سوزد، از آن غافل نشوید و مدام هم بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد نخودچی را با آرد سفید مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد را 3 بار الک کرده و در تابه برگردانید سپس کره ای را که به دمای محیط رسیده در تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا آرد را با کره خوب مخلوط کنید تا آرد حالت خمیری پیدا کند و بلافاصله ظرف را از روی اجاق بردارید سپس به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید. بعد از آن شکلات سفید و تیره بخار پز شده را جداگانه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

وقتی شکلات ها آب شدند، شکلات سفید را به همراه پودر زنجبیل به یکی از نیمه های حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس شکلات تلخ را همراه با پودر دارچین به قسمت باقی مانده اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله دو قسمت حلوا را در ظرف مناسبی بریزید و کمی هم بزنید تا مرمری شود. توجه داشته باشید که لازم نیست حلوا را زیاد هم بزنید تا یکدست شود، کافی است رنگ ها کمی مخلوط شوند.

مرحله هشتم

بعد از آن حلوا را داخل قالب های سیلیکونی می ریزیم و با دست فشار می دهیم تا کاملا در قالب گیر کنند سپس قالب را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا سفت شود. بعد از این مدت قالب را از فریزر خارج کنید.

مرحله نهم

حالا حلوای سفت شده را از قالب جدا می کنیم و در ظرفی که می خواهیم می گذاریم. به گفته سالگیا، می توانید پودر دارچین و پودر زنجبیل را حذف کنید، سپس به جای آن از پودر هل استفاده کنید. در آخر حلوا را با چای سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا