آشپزی

طرز تهیه حلوا ساگو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوا ساگو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه حلوای ساگو

حلوای ساگو یکی از انواع حلوای لذیذ عربی است که بافتی نرم و لطیف و سبک دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود و می توانید از این حلوای خوشمزه که طرفداران زیادی دارد به عنوان صبحانه ای ساده و مقوی استفاده کنید. کامل و قدم به قدم مقدمه طرز تهیه حلوای ساگو در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای حلوای ساگو
ساگوی زمینی یک فنجان
قند 2 لیوان و نیم
گل سرخ 1 فنجان
کره 3.4 فنجان
اب 5 لیوان
فشار دادن نصف قاشق چایخوری
زعفران آب پز به مقدار مورد نظر
آجیل به مقدار مورد نظر

طرز تهیه حلوای ساگو

مرحله اول

برای تهیه حلوای ساگو ابتدا ساگو را که نوعی نشاسته است آسیاب کنید تا پودر شود زیرا کیفیت حلوا بهتر می شود سپس آن را در ظرفی بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. کنار بگذارید تا خیس بخورد.

مرحله دوم

سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس شکر را داخل آن بریزید و اجازه دهید شکرها آب شوند و کاراملی شوند، شکرها را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا شکرها نسوزند و همه شکرها آب شوند.

سطح سوم

سپس ساگویی را که در آب خیس کرده اید در مخلوط کن بریزید و سپس مقداری گلاب و آب هل و زعفران غلیظ جوشیده را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا عطر گلاب و هل و زعفران به مخلوط کشیده شود و رنگ زعفرانی به آن کشیده شود. ظاهر می شود

مرحله چهارم

وقتی شکرها در تابه کاملا ذوب شدند روغن را به آنها اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم سپس مخلوط ساگو را کم کم به مخلوط کارامل اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب ترکیب شوند، توجه کنید که بعد از افزودن ساگو کارامل سفت می شود.

مرحله پنجم

سپس مخلوط مواد را با لیسک هم بزنید و دقت کنید که حرارت ملایم باشد، وقتی مخلوط مواد یکنواخت و یکدست شد و همه مواد کاملا با هم ترکیب شدند، مخلوط به دست آمده بافتی صاف و کرمی می شود که کاملا شفاف است. .

مرحله ششم

سپس مقداری پودر هل به حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود و عطر هل به مواد بپیچد سپس مقداری مغز دلخواه داخل حلوا بریزید، می توانید از گردو، پسته، بادام و یا ترکیبی از آنها استفاده کنید. .

مرحله هفتم

سپس مغزها را با حلوا خوب مخلوط کنید تا در تمام قسمت های حلوا به خوبی پخش شود، سپس حلوای ساگو را در ظرف مناسبی بریزید و با خلال بادام، پودر پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های فندق و کنجد تزیین کنید. . سرگرمی روز حلوای ساگو را به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مقوی یا یک دسر ساده و خوشمزه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا