طرز تهیه حلوا مقراضی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوا مقراضی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه حلوا مقری
حلوای موگریزی یکی از انواع حلوای خوشمزه و ابری است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا مقری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای حلوای مرزادی |
|
نشاسته رنگی | 50 گرم |
قند | 2 لیوان |
اب | ½ لیتر |
روغن جامد | 1 قاشق غذاخوری |
خلال بادام | 30 گرم |
گل سرخ | ½ فنجان |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه حلوا مقری
مرحله اول
من آماده می کنم حلوای مقری خوشمزه در ابتدای کار در ظرف مناسبی نشاسته رنگی را با آب سرد بریزید و خوب مخلوط کنید سپس از صافی رد کنید تا مخلوط نشاسته کاملا صاف و یکدست شود.
مرحله دوم
حالا نشاسته و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا ذرات شکر حل شود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و بوی خامی آن از بین برود.
سطح سوم
اگر بوی خامی آبگوشت کاملاً از بین نرفت، دوباره مقداری آب داخل قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا آبگوشت شفاف شود و به غلظت فرنی برسد. سپس روغن مایع را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا هم بزنید و زعفران پخته شده را به همراه پودر هل، گلاب و خلال بادام در تابه به فواصل زمانی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حلوا یکدست و غلیظ شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
سپس حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید و با قاشق آن را صاف کنید و بگذارید کاملا خنک شود. در آخر حلوا را به شکل الماس برش زده و به دلخواه تزیین کنید. نوش جان.
5
2