آشپزی

طرز تهیه حلوا نخودچی دو رنگ بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه حلوای نخودی دو رنگ

در این مقاله از سری آموزشی سایت آموزشی چیست؟طرز تهیه حلوای دو رنگ نخودی را به شما دوستداران شیرینی های سنتی آموزش می دهیم. این حلوای لذیذ که با طعم و رنگ بی نظیر خود دل ها را می نشیند از آن دسته دسرهایی است که زیبایی و طعم آن لحظاتی فراموش نشدنی را برای شما و عزیزانتان رقم می زند. با ما همراه باشید تا این شاهکار آشپزی را با ترکیب سادگی و ظرافت خلق کنیم. درست کردن این حلوا نه تنها آسان است، بلکه با عطر هل و طعم ملایم پودر کاکائو، تجربه لذت بخشی از خوردن حلوا را برای شما به ارمغان می آورد. بیایید این دستور خوشمزه را با هم امتحان کنیم و لذت ببریم.

در دستور حلوای دو رنگ نخودچی ابتدا آرد نخودچی را الک کرده و تفت می دهیم سپس با اضافه کردن روغن و هم زدن مخلوط پودر هل الک شده و پودر قند را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم. مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید و هر کدام را در لایه های جداگانه در ظرفی بچینید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. در نهایت با تزیین دلخواه حلوای دو رنگ آماده سرو است.

یک سوال اندازه ی
شکر پودر شده نصف فنجان
فشار دادن 1 قاشق غذاخوری
روغن جامد نصف فنجان
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
آرد نخودچی 2 فنجان

طرز تهیه حلوای نخودی دو رنگ

مرحله 1: درست کردن آرد نخودچی

ابتدا آرد نخودچی را دو بار الک کنید تا کاملا نرم و بدون دانه شود. سپس آرد را در تابه ای با پوشش نچسب بریزید و به مدت 7 تا 8 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. این کار باعث می شود که آرد طعم خام خود را از دست بدهد و عطر آن آشکار شود.

مرحله 2: روغن را اضافه کنید

پس از سرخ شدن آرد، روغن (یا کره) را به آرد سرخ شده اضافه می کنند. با قاشق چوبی مخلوط را خوب هم بزنید تا کره به طور یکنواخت با آرد مخلوط شود و مخلوط نرم و یکدستی به دست آید.

مرحله 3: پودر هل و پودر قند را اضافه کنید

در این مرحله پودر هل الک شده و پودر قند را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید. ادویه هل عطر مطبوعی به حلوا می دهد و پودر قند شیرینی مطبوعی به حلوا می دهد.

مرحله 4: حرارت را خاموش کرده و هم بزنید

پس از اضافه کردن پودر هل و شکر، حرارت را خاموش کرده و مخلوط را خوب هم بزنید. مهم این است که هم بزنید تا پودر قند کاملا یکنواخت شود و هیچ گلوله ای در آن باقی نماند. بافت نهایی مخلوط باید صاف و نرم باشد.

مرحله 5: غلظت مخلوط را تنظیم کنید

اگر مخلوط خیلی سفت است، می توانید کمی کره سفت اضافه کنید تا بافت مناسبی حاصل شود. در این مرحله قوام مخلوط باید به حدی باشد که به راحتی در ظرف پخش شود اما خیلی شل نباشد.

مرحله ششم: مخلوط را تقسیم کرده و لایه اول را آماده کنید

مخلوط به دست آمده را به دو قسمت تقسیم کنید. نیمی از مخلوط را در کف ظرفی که با پلاستیک پوشانده شده است، بریزید. به این ترتیب حلوا به راحتی از ظرف خارج می شود. سپس ظرف را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا مخلوط کمی سفت شود.

مرحله 7: پودر کاکائو را به قسمت دوم اضافه کنید

پودر کاکائو را به بقیه مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ یکدست شکلاتی شود. این لایه شکلاتی زیبایی و طعم دو چندان به حلوای شما می بخشد.

مرحله 8: لایه دوم را اضافه کنید

بعد از اینکه اسفنج اول کمی سفت شد، مخلوط شکلاتی را روی آن بمالید و سطح آن را کمی صاف کنید. مراقب باشید برای حفظ دو رنگ حلوا لایه ها را مخلوط نکنید.

مرحله 9: تزئین و برش بزنید

لایه دوم را می توانید با پودر پسته، خلال پسته یا حتی خلال بادام تزئین کنید. این تزیین نه تنها زیبایی حلوا را دو چندان می کند، بلکه طعم آن را غنی می کند. بعد از آن دوباره ظرف را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا حلوا کاملا سفت شود. پس از سفت شدن، حلوا را به اندازه های دلخواه برش دهید و نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا